ΠΡΟΣΟΧΗ σε ποιον δίνετε χρήματα- ΑΣΤΕΓΟΣ οδηγεί πολυτελές αμάξι (βίντεο)

Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες είχε χιλιάδες κινητοποιήσεις

​Ένα τρομερά καλοστημένο σχέδιο για να βγάζει… εύκολο χρήμα φαίνεται πως εκτελούσε ο 35χρονος Μάθιου Μπρίντον από την Κορνουάλη της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο άνδρας συνήθιζε να κάθεται με τον σκύλο του έξω από μια τράπεζα ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου… κοινώς ζητιάνευε υποστηρίζοντας πως είναι άστεγος.

epaitis01.jpg
Ωστόσο πριν από λίγες μέρες ένας νεαρός ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο ο άντρας φαίνεται να μπαίνει σε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού. Όπως βλέπετε, αφού φόρτωσε κάποια πράγματα στο αυτοκίνητο, στην συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτό και έφυγε!

Ο νεαρός που ανέβασε το βίντεο γράφει χαρακτηριστικά «Αυτός ο άθλιος άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι ακόμα άστεγος οδηγεί αυτό το πολυτελές αμάξι» και καλεί τον κόσμο να το κοινοποιήσει. Μάλιστα, μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο είχε έγινε viral και χιλιάδες το δημοσιεύσαν στους λογαριασμούς τους στα social media.

epaitis02.jpg
Σύμφωνα με την βρετανική Sun, ο «ζητιάνος» υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητο είναι δώρο από έναν συγγενή του και πως του το έκλεψαν αφότου δημοσιοποιήθηκε το βίντεο.

Επιπλέον ισχυρίζεται ότι σκέφτεται ακόμη και την αυτοκτονία μετά την κριτική και τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ μένει στο σπίτι ενός φίλου του, αλλά νιώθει πλέον ανασφαλής λόγω της οργής που εισπράττει μιας και δέχεται ακόμη και απειλές για τη ζωή του.

Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top