ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ του ISIS-Παιδί ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ όμηρο!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ του ISIS-Παιδί ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ όμηρο!

​Ανατριχίλα προκαλεί ��έο βίντεο του Ισλαμικού Κράτους στο οποίο ένα μικρό παιδί, που μιλά αγγλικά, αποκεφαλίζει άοπλο όμηρο.

Με το μαχαίρι του να «δείχνει» το φακό της κάμερας, το παιδί εξαπολύει απειλές προς τις ΗΠΑ κατηγορώντας τη χώρα πως εξοπλίζει ένοπλες ομάδες για να πολεμούν το ISIS τη Συρία.

«Αμερική, αυτοί είναι οι στρατιώτες που όπλισες και στους οποίους ξόδεψες λεφτά για να πολεμήσουν τη Σαρία του Ισλάμ. Θα τους εξολοθρεύσουμε όπως εξολοθρεύσαμε (δεν ακούγεται τι λέει) του Ιράκ. Δεν μπορείς να γλιτώσεις», προσθέτει στο βίντεο που πιθανολογείται ότι τραβήχτηκε στο Χαλέπι της Συρίας.

Το αγόρι λέει στη συνέχεια πως το ISIS θα συναντήσει τους εχθρούς του «στους λόφους του Dabiq», μικρή συριακή πόλη όπου κάποιοι μουσουλμάνοι πιστεύουν πως θα διεξαχθεί η τελική μάχη με τη Δύση.

Πιστεύεται πως το αγόρι είναι ο γιος του μαχητή του ISIS Abu Darda που σκοτώθηκε σε αμερικανική επίθεση στο Χαλέπι ενώ τα ξένα μέσα λένε πως ο όμηρος, είναι μέλος οργάνωσης που μάχεται τους φανατικούς του Ισλαμικού Κράτους.

paidi_isis1_630_355.jpg

download.jpg

30E21D7600000578-3432180-image-a-6_1454609048741.jpg

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top