ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Ντάλας: Πυροβολισμοί στα κεντρικά της αστυνομίας

Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το κτίριο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Ντάλας: Πυροβολισμοί στα κεντρικά της αστυνομίας

​Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τοπική ώρα στο Ντάλας όταν ένοπλοι, οι οποίοι επέβαιναν σε θωρακισμένο φορτηγάκι άνοιξαν πυρ εναντίoν των κεντρικών γραφείων της αστυνομίας της πόλης, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε και ένας εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το κτίριο.

Όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Ντέιβιντ Μπράουν, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι τέσσερις ύποπτοι εμπλέκονται στο συμβάν, ενώ σημείωσε ότι τα κίνητρα της επίθεσης προς το παρόν είναι άγνωστα.

Είπε επίσης ότι οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς και ότι το φορτηγάκι εμβόλισε ένα περιπολικό στην προσπάθεια των δραστών να διαφύγουν, ενώ ένας από αυτούς άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών.

Ακολούθησε καταδίωξη και το φορτηγό σταμάτησε στο πάρκινγκ ενός φαστφουντάδικου, όπου ξεκίνησε νέος γύρος ανταλλαγής πυρών.

Μάλιστα όπως είπε ο αρχηγός της αστυνομίας βρίσκεται σε επικοινωνία με έναν από τους δράστες, ο οποίος είπε ότι η αστυνομία πήρε τον γιο του και τον κατηγόρησε για τρομοκρατία, ενώ απείλησε ότι θα τους ανατινάξει όλους.

Τέλος γύρω από την έδρα της αστυνομίας, βρέθηκαν διασκορπισμένοι τέσσερις σάκοι, ο ένας από τους οποίους περιείχε εκρηκτικά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένας τραυματισμός, όμως η αστυνομία απομακρύνει τους κατοίκους από την περιοχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top