Ινδία: Συγγενείς βιάζουν ομοφυλόφιλους για να γίνουν straight!

Φρικτά βασανιστήρια για να τους "θεραπεύσουν"

Aπίστευτα περιστατικά καταγγέλλουν ομοφυλόφιλοι στην Ινδία, οι οποίοι υπόκεινται σε φρικτά βασανιστήρια από τις οικογένειες τους, προκειμένου να αλλάξουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Όπως αποκαλούν την διαδικασία, τους υποβάλλουν σε «διορθωτικούς βιασμούς», από μέλη της ίδιας της οικογένειας, προκειμένου να τους κάνουν ετεροφυλόφιλους.

Οι γονείς οργανώνουν τον βιασμό και επιλέγουν τον συγγενή, συνήθως έναν ξάδελφο, να φέρει σε πέρας τον βιασμό. Όπως κατήγγειλε ένα ομοφυλόφιλο αγόρι, τον ανάγκασαν να κάνει σεξ με τη μητέρα του, ενώ σε άλλε�� περιπτώσεις ομοφυλόφιλες κοπέλες βιάστηκαν από τα αδέρφια τους!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν διαπραχθεί τουλάχιστον 15 «διορθωτικοί βιασμοί» τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ τα περισσότερα φρικτά περιστατικά, δεν καταγγέλονται.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας επέβαλε εκ νέου την απαγόρευση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων στα τέλη του 2013, ενώ είχε νομιμοποιηθεί το 2009 επειδή είχε κριθεί ότι παραβιάζει θεμελιώδη δικαιώματα.

Όποιος παραβεί τον νόμο μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με 10 χρόνια φυλακή, με τα μέλη της ομοφυλόφιλης κοινότητας να καταθέτουν αναφορές στο Ανώτατο Δικαστήριο προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το σεξ ομοφυλοφίλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top