«Ράψτε το, Φράου Μέρκελ! Ασχοληθείτε με τους φτωχούς σας!»

Ποι��ς το είπε αυτό στην καγκελάριο της Γερμανίας

«Ράψτε το, Φράου Μέρκελ! Ασχοληθείτε με τους φτωχούς σας!»

«Ράψτε το, Φράου Μέρκελ. Η Γαλλία είναι ελεύθερη. Ασχοληθείτε με τους φτωχούς σας», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην υποψήφιος της γαλλικής Αριστεράς για την προεδρία, Ζαν Λικ Μελανσόν, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα social media.

melechon-tweet.jpg
Σύμφωνα με την γαλλική «Le Figaro», αυτή ήταν η αποστομωτική απάντηση του Μελανσόν στα σχόλια της Γερμανίδας καγκελαρίου, η οποία έσπευσε σε συνέντευξή της να επικρίνει την δημοσιονομική πρόοδο της Ρώμης και των Παρισίων.

Μιλώντας στη γλώσσα της προκειμένου να μην υπάρξουν παρερμηνείες, όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Le Parisien», ο Ζαν Λικ Μελανσόν έστειλε το δικό του μήνυμα, γραμμένο στα γερμανικά, καλώντας την σιδηρά κυρία της Γερμανίας να κλείσει το στόμα της και, αντί να σχολιάζει ως «ανεπαρκείς» τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις της Γαλλίας και της Ιταλίας, να κοιτάζει τα του οίκου της.

Η Μέρκελ έκανε δηλώσεις σε βάρος της Ρώμης και των Παρισίων, δύο 24ωρα πριν το συνέδριο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στην Κολωνία, όπου αναμένεται να επανεκλεγεί ως επικεφαλής του CDU.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top