Όπου φύγει-φύγει από την Σύνοδο των G20 o Bλαντιμίρ Πούτιν

Χαιρέτισε νωρίς και… «την έκανε» λέγοντας πως χρειάζεται ύπνο

Όπου φύγει-φύγει από την Σύνοδο των G20 o Bλαντιμίρ Πούτιν

​Όπου φύγει-φύγει από την Σύνοδο των G20 o Bλαντιμίρ Πούτιν, μετά το παραλίγο χθεσινό διπλωματικό επεισόδιο, όταν εκνευρισμένος από τις αρνητικές κριτικές των υπόλοιπων ηγετών για τους χειρισμούς του με την Ουκρανία, ήταν έτοιμος να φύγει από την Αυστραλία.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ρόλο «πυροσβέστη» ανέλαβε η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία για περισσότερο από μια ώρα προσπαθούσε να τον πείσει να μην αποχωρήσει, με τον εκπρόσωπό του εν συνεχεία, να τονίζει πως ο Πούτιν παραμένει στην Αυστραλία έως και το τέλος της Συνόδου.

Έλα όμως που ο Ρώσος Πρόεδρος δεν μπόρεσε να κάνει και πολλή υπομονή, αφού σήμερα αποχώρησε πριν τελειώσει η Σύνοδος των G20, παίρνοντας το αεροπλάνο του και φεύγοντας… άρον-άρον.

Η… «δικαιολογία» που είπε, ήταν ότι το ταξίδι που τον περιμένει είναι μεγάλο:

«Χρειάζονται 9 ώρες από εδώ στο Βλαδιβοστόκ και μετά ακόμα 9 ώρες από το Βλαδιβοστόκ στη Μόσχα. Πρέπει να επιστρέψω σπίτι και την Δευτέρα να βρίσκομαι στο γραφείο μου. Χρειάζομαι επίσης τουλάχιστον 4 με 5 ώρες ύπνου».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «υπερβολικές» τις πληροφορίες για ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τους ηγέτες των δυτικών χωρών, τονίζοντας ότι:

«Πράγματι, κάποιες από τις απόψεις μας δεν συμπίπτουν, αλλά οι συζητήσεις ήταν ολοκληρωμένες, εποικοδομητικές και πολύ χρήσιμες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top