Νοσοκόμα έκλεψε Έλληνα στην Αυστραλία και την συνέλαβαν μέσω... Αθήνας!

Την «έφαγε» το Skype

Νοσοκόμα έκλεψε Έλληνα στην Αυστραλία και την συνέλαβαν μέσω... Αθήνας!

​Μέσω… Ελλάδας εξιχνιάστηκε μια κλοπή σε νοσοκομείο της Αυστραλίας: νοσοκόμα άρπαξε το πορτοφόλι Έλληνα, όμως, εκείνος είχε αφήσει ανοικτό το Skype και την «τσάκωσαν»!

Το απίστευτο περιστατικό, που κάνει τον γύρο του κόσμου, συνέβη στο «Epworth Hospital» της Μελβούρνης.

Ο Έλληνας που κατοικεί στην Αυστραλία πήγε στο νοσοκομείο για να δει το νεογέννητο γιο του. Στη συνέχεια μπήκε σε ειδικό δωμάτιο που υπάρχει ώστε να επικοινωνήσει μέσω Skype με τον πατέρα του, ο οποίος ζει στη χώρα μας και να του πει τα ευχάριστα.

Κάποια στιγμή, ο χαρούμενος πατέρας κλήθηκε από τους γιατρούς και τότε η κλέφτρα βρήκε την ευκαιρία: μπήκε στο δωμάτιο και άρπαξε το πορτοφόλι μέσα από το σακάκι, που βρισκόταν στην πλάτη της καρέκλας!

Για κακή της τύχη, η… «ελαφροχέρα», δεν παρατήρησε ότι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το Skype ήταν ανοικτά, με αποτέλεσμα ο κάτοικος της Ελλάδας να δει σε απευθείας σύνδεση την κλοπή!

Το περιστατικό περιέγραψε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης «3AW» η μάνα του νεογέννητου, Χρύσα (το επώνυμο δεν έγινε γνωστό) και το επιβεβαίωσε το «Epworth Hospital», ανακοινώνοντας την απόλυση της νοσοκόμας.

«Δεν ήταν μεγάλο το ποσό, περίπου 20 δολάρια... Δεν θέλαμε να χάσει την δουλειά της η γυναίκα. Αλλά είχαμε χρέος να αναφέρουμε το περιστατικό, ώστε να μην πέσουν θύματα κι άλλοι γονείς», είπε, μεταξύ άλλων, η Χρύσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top