Σενάρια τρομοκρατίας για την «εξαφάνιση» του αεροσκάφους στη Μαλαισία!

Μυστήριο με διαβατήρια Ιταλού και Αυστριακού που δεν επέβαιναν στην πτήση

Σενάρια  τρομοκρατίας για την «εξαφάνιση» του αεροσκάφους στη Μαλαισία!

Σενάρια τρομοκρατίας άρχισαν να εμφανίζονται στο προσκήνιο για την «εξαφάνιση» του αεροσκάφους τύπου Boeing B777-200 στη Μαλαισία, η τύχη των 239 επιβατών του οποίου εξακολουθεί να είναι άγνωστη, ύστερα από την αποκάλυψη από το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας ότι στο αεροπλάνο δεν επέβαινε τελικά κανένας Ιταλός, παρότι στη λίστα επιβατών της πτήσης περιλαμβανόταν πολίτης με ιταλική υπηκοότητα!

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία στη λίστα περιλαμβανόταν το όνομα του 37χρονου Λουίτζι Μαράλντι, του οποίου όμως το διαβατήριο εκλάπη στην Ταϊλάνδη τον περασμένο Αύγουστο.

Μυστήριο υπάρχει και για Αυστριακό που φέρεται να επέβαινε στην πτήση αλλά ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είναι σώος και βρίσκεται στην Αυστρία, ενώ και το δικό του διαβατήριο είχε κλαπεί πριν από δύο χρόνια στην Ταϊλάνδη.

Πάντως, αεροσκάφη διάσωσης του Βιετνάμ έχουν εντοπίσει μεγάλες πετρελαιοκηλίδες και στήλη καπνού κοντά στις ακτές του Βιετνάμ, χωρίς όμως να είναι βέβαιο ότι συνδέονται με το χαμένο αεροσκάφος.

«Αεροσκάφη διάσωσης του Βιετνάμ εντόπισαν δύο πετρελαιοκηλίδες και μία στήλη καπνού στην περι��χή που βρίσκεται περίπου 250 χιλιόμετρα δυτικά του νησιού Το Τσου, αλλά δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το μαλαισιανό αεροπλάνο» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, o υφυπουργός Μεταφορών, Φαμ Κουί Τιού.

Το Βιετνάμ, η Μαλαισία και η Σιγκαπούρη συνεχίζουν να διεξάγουν στη θαλάσσια περιοχή νότια του βιετναμέζικου νησιού Το Τσου κοινή επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top