Βόλος: Στη φυλακή τελικά ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Το θύμα βίαζε τη 18χρονη κόρη του από την ηλικία των εννέα ετών

Όσα είπε η 18χρονη για την κακοποίηση που υπέστη από τον κουνιάδο του πατέρα της / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Προφυλακιστέος κρίθηκε τελικά ο 50χρονος, ο οποίος σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο, που φέρεται να βίαζε τη 18χρονη κόρη του από την ηλικία των εννέα ετών. 

Βόλος: «Βίαζε την κόρη μου και ο γιος μου ήταν στο διπλανό δωμάτιο»

Τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου υιοθέτησαν την πρόταση του εισαγγελέα και αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση. 

Με τη σημερινή απόφαση παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή.

Βόλος: «Του φώναζα “ γιατί μου βίασες το παιδί;” και με ειρωνευόταν»

Εξαιτίας της διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή, ο 50χρονος είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος και ήταν υπό κατ' οίκον περιορισμό.

Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Βόλος: «Δεν μιλάμε για αυτοδικία, γιατί δεν τον εκτέλεσε»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έδωσε το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν μιλάμε για αυτοδικία, γιατί δεν τον εκτέλεσε». Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 50χρονου ισχυρίζονται ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο πάνω στον καβγά.

Βόλος: Συγκλονίζει η κόρη του 50χρονου - «Ο πατέρας μου έκλαιγε συνεχώς»

Ο 50χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 33χρονο και αμέσως μετά παραδόθηκε στην αστυνομία. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε μάθει από την 18χρονη κόρη του ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης συζύγου του τη βίαζε από όταν ήταν ανήλικη και το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε με τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού.

Ο 50χρονος συνειδητοποίησε ότι κάτι τρέχει με την κόρη του όταν τον ενημέρωσε η σπιτονοικοκυρά της ότι έχει καθυστερήσει να καταβάλει τα ενοίκιά της, ενώ ο ίδιος της είχε δώσει τα χρήματα. Ρώτησε την κόρη του τι συνέβαινε και τελικά εκείνη του εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που βίωνε. 

Βόλος: Ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

«Όταν η σπιτονοικοκυρά διαμαρτυρήθηκε για τα ενοίκια, η μικρή έπρεπε να δικαιολογηθεί στον πατέρα της. Σε ανύποπτο χρόνο η νεαρή το είπε στην καθηγήτριά της, και αυτή η καθηγήτρια την έφερε σε επαφή με ψυχολόγο. Δεν είχε αποκαλύψει, όμως, το όνομα του δράστη. Η μικρή αισθάνεται ότι εκείνη φταίει για ό,τι έγινε, ότι έπρεπε να το αποκρύψει και να υπομείνει τους εκβιασμούς», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top