«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία

Ζήτησαν να γίνει έλεγχος αν έχει άδεια να μαγειρεύει

Εδώ και δέκα χρόνια η Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος προσφέρει φαγητό σε όποιον έχει ανάγκη - Mega

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονοπούλος, ο οποίος μαγειρεύει σε διάφορα σημεία της Αττικής, αλλά και της Ελλάδας, για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγειρεύει στον Πειραιά για καλό σκοπό

Όπως έγραψε στο Facebook τη Μεγάλη Τρίτη γείτονες ειδοποίησαν τη δημοτική αστυνομία για να ελέγξει αν έχει άδεια για να μαγειρεύει. 

«Πριν από 3 λεπτά ήρθε ένας υπάλληλος της Δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων για καταγγελία που έγινε από “μερικούς” γειτονιές για ρύπανση και βρωμιά στη Μ. Αλεξάνδρου 109 στον Κεραμεικό. Όλα καλά, ο άνθρωπος μου είπε ότι είναι όλα πεντακάθαρα και ότι απλά έπρεπε να του δώσω τα στοιχεία μου για να πάρει πίσω και να αποδείξει ότι έκανε την δουλειά του μετά την καταγγελία.

O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος κατήγγειλε ότι γείτονές του ειδοποίησαν την αστυνομία, κατηγορώντας τον για ρύπανση - IntimenewsO Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος κατήγγειλε ότι γείτονές του ειδοποίησαν την αστυνομία, κατηγορώντας τον για ρύπανση - Intimenews

Με ρώτησε βέβαια αν έχω άδεια για να μαγειρεύω, του απάντησα ότι εσύ στο σπίτι σου όταν μαγειρεύεις έχεις άδεια; Μου απάντησε όχι και τότε κι εγώ του είπα ότι δεν τη χρειάζομαι. Του είπα επίσης να πει σε “μερικούς γείτονες” ότι επειδή μου τα έκαναν ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ να έρθουν να τους δώσω μερικά λόγω Πάσχα και λόγο του ότι είναι και καλοί χριστιανοί και πιστεύουν στην αγάπη.

Καλή ανάσταση στο μίσος που φωλιάζει στην καρδιά σας

Τρόφιμα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, απόμαχους της ζωής, ηθοποιούς, καλλιτέχνες άνδρες γυναίκες χωρίς καμία διάκριση πουθενά ούτε σε θρησκεία, ούτε σε επάγγελμα, ούτε σε φύλο, ούτε σε ηλικία, ούτε σε εθνικότητα ούτε πουθενά, τσακίζουμε τον φασισμό μέσα σε οποιαδήποτε καρδιά.

Και ας γίνονται τέτοια εμείς συνεχίζουμε αλληλέγγυα», έγραψε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top