Κακοκαιρία: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στην Αττική

Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Πατούλης

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα / Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Κακοκαιρία-Αττική: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Καθίζηση στη Χ. Τρικούπη

Όπως είπε ο κ. Πατούλης μιλώντας στην ΕΡΤ, τα παιδιά θα πάνε κανονικά στο σχολείο την Παρασκευή, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά τις επόμενες ώρες. Έτσι, η Περιφέρεια κρίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναστολής της λειτουργίας των σχολείων.

Νωρίτερα σήμερα, δόθηκε εντολή να ανασταλεί η λειτουργία των εσπερινών, αλλά και των σχολείων που γίνονται απογευματινά μαθήματα, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στο Λεκανοπέδιο.

«Θεωρήσαμε ευθύνη μας για λόγους πρόληψης να μη λειτουργήσουν τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, για να δημιουργήσουμε την δυνατότητα της μη κυκλοφοριακής συμφόρησης αλλά και της ασφάλειας, επ' αφορμής της εξέλιξης του φαινομένου σε διάφορα σημεία» είχε δηλώσει σχετικά ο Περιφερειάρχης.

Έπεσε μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στην Ερμού εξαιτίας της κακοκαιρίας

Ερωτηθείς σχετικά με το συμβάν της πλημμύρας στο 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, μετά την οποία έγινε επιχείρηση απομάκρυνσης των παιδιών, επισήμανε: «Η συντήρηση για τα σχολεία ανήκει στους δήμους. Αλλά, τώρα εδώ είμαστε, για να μπορέσουμε να είμαστε σε επικοινωνία περιφερειακά για οτιδήποτε είμαστε χρήσιμοι, να το μεταφέρουμε στον κόσμο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top