Αργυρούπολη: Ο συνταγματάρχης με τη χειροβομβίδα είχε αποστρατευθεί

53 ετών ο δράστης της ληστείας σε τράπεζα

Ληστεία στην Αργυρούπολη: Συνταγματάρχης ο 53χρονος ληστής με τη χειροβομβίδα / Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Συνταγματάρχης του Στρατού Ξηράς είναι ο δράστης της ληστείας που με την απειλή χειροβομβίδας εισέβαλε το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη. Ο δράστης είχε κριθεί αποστρατευταίος από το καλοκαίρι και εδώ και μήνες δεν ασκούσε τα καθήκοντά του.

Αργυρούπολη: Συνελήφθη ο ληστής που εισέβαλε με χειροβομβίδα σε τράπεζα

Ο δράστης της ληστείας μεταφέρθηκε στα γραφεία του τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής και όταν έγινε γνωστή η ταυτότητά του, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι έχουν να κάνουν με έναν 53χρονο στρατιωτικό. 

Όμως από το καλοκαίρι το αρμόδιο στρατιωτικό συμβούλιο τον έκρινε αποστρατευταίο καθώς είχε πολλές ποινές στο ενεργητικό του και απλώς περίμεναν να βγει και να δημοσιευτεί το σχετικό ΦΕΚ. Εδώ και μήνες δεν ασκούσε καθήκοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να έχει κάνει άλλες τρεις ληστείες σε τράπεζες και να είπε στους αστυνομικούς ότι χρωστάει σε τοκογλύφους.

Υπνεθυμίζεται ότι ο δράστης εισέβαλε σήμερα το πρωϊ σε τράπεζα στην Αργυρούπολη κρατώντας χειροβομβίδα, και απειλώντας τους υπαλλήλους απέσπασε χρηματικό ποσό.

Εν ενεργεία συνταγματάρχης του Στρατού ο δράστης της ληστείας στην Αργυρούπολη

Ο δράστης απέσπασε τη λεία του εισβάλλοντας σε τράπεζα στην Αργυρούπολη - Κρατούσε χειροβομβίδα και απείλησε τους υπαλλήλους / Eurokinissi (Βασίλης Ρεμπαπης)

Η ληστεία σημειώθηκε στις 09:40 σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Μαρίνου Γερουλάνου και Γ' Σεπτεμβρίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top