Απόπειρα αρπαγής 18χρονης στην Ιεράπετρα

Στον εισαγγελέα ο δράστης

περιπολικό

Απόπειρα αρπαγής μιας 18χρονης στην Ιεράπετρα καταγγέλθηκε την Τρίτη, 13 Απριλίου. Κατηγορούμενος είναι ένας νεαρός άνδρας, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών του νομού Λασιθίου. 

Όπως κατήγγειλαν οι γονείς του κοριτσιού, ένας άγνωστος, ο οποίος οδηγούσε ένα ΙΧ, αποπειράθηκε την περασμένη Τρίτη να το αρπάξει, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο κέντρο της Ιεράπετρας. 

«Ήταν γύρω στις 10 το βράδυ, όταν, φεύγοντας από το σπίτι της φίλης μου και περπατώντας στο ανηφοράκι του δρόμου, που είναι στη νότια πλευρά της πάνω παιδικής χαράς, σε παράδρομο της οδού Ψυλλινάκη, όπου γίνεται κάθε Σάββατο η λαϊκή αγορά, ένιωσα μόλις βγήκα από το σπίτι της φίλης μου ότι πίσω μου ερχόταν μια κούρσα, που έκοβε ταχύτητα, ενώ με πλησίαζε. Θεώρησα ότι μάλλον εμπόδιζα το αυτοκίνητο να περάσει και ενώ περπατούσα στην αριστερή πλευρά του δρόμου, ανεβαίνοντας την ανηφόρα με κατεύθυνση προς την περιοχή της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού, πήγα ακόμα λίγο πιο αριστερά στην άκρη του δρόμου», είπε η κοπέλα στο neakriti.gr

Ο οδηγός όμως, έστριψε το τιμόνι και την πλησίασε πάρα πολύ, κατέβασε το τζάμι του αυτοκινήτου, την έπιασε από το χέρι και την τράβηξε προς το μέρος του. 

Η 18χρονη κατάφερε να του ξεφύγει κι εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγε με κατεύθυνση προς το παραλιακό σχολικό συγκρότημα της πόλης. 
Αμέσως έστειλε ένα μήνυμα με τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου του δράστη κι επειδή φοβήθηκε να συνεχίσει γύρισε πίσω στο σπίτι της φίλης της.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που έχει φιμέ τζάμια κυκλοφορούσε στη γειτονιά εδώ και αρκετές μέρες.

Η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί αποπειράθηκε να την αρπάξει ο δράστης. Ο πατέρας της από την άλλη συμβούλεψε όλες τις νεαρές γυναίκες να είναι προσεκτικές και να μην κυκλοφορούν μόνες τους τις βραδινές ώρες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top