Δολοφονία δασκάλου στο Αγρίνιο: «Μου είχε πει ότι κάποιος τον απείλησε»

Τι κατέθεσε η φερόμενη ως ερωμένη του θύματος

Μέσα σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε η δίκη για τον θάνατο του δασκάλου, Νίκου Μέντζου, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του. Σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου, κατέθεσε η γυναίκα που φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με το δάσκαλο.

Στο εδώλιο η σύζυγος του δασκάλου που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο

Πρόσωπο με πρόσωπο με όσους την κατηγόρησαν, αλλά και με την σύζυγο του δασκάλου, βρέθηκε η φερόμενη ως ερωμένη του Νίκου Μέντζου. 

Η γυναίκα που φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με το θύμα, έπρεπε να θυμηθεί με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη λίγες ώρες πριν την 29η Απρίλιου του 2011, όταν ο δάσκαλος βρέθηκε απανθρακωμένος και δεμένος στο κάθισμα του αυτοκινήτου του σε χωράφι στο Αγρίνιο.  

Θάνατος δασκάλου στο Αγρίνιο:Πούλησε όλες τις μετοχές του λίγο πριν πεθάνει

Τι κατέθεσε η φερόμενη ως ερωμένη του δασκάλου 

Στην κατάθεση της αναφέρθηκε σε ένα μήνυμα που πήρε από το θύμα, λίγο πριν καεί και την προειδοποιούσε να φυλάγεται.  

Δολοφονία δασκάλου: Νέες αποκαλύψεις στη δίκη – «Φώναζε ανδρούλη μου!»

«Την προηγούμενη από τον θάνατο του, μου είχε πει ότι κάποιος τον απείλησε .Την ημέρα που κάηκε, μου έστειλε μήνυμα να φυλάγομαι. Βρέθηκα κατηγορούμενη από μια ψευδομάρτυρα, αλλά απαλλάχθηκα με βούλευμα», εξομολογήθηκε η κοπέλα. 

Δολοφονία δασκάλου στο Αγρίνιο: «Δεν τον σκότωσε απλά, τον έψησε ζωντανό»

Η γυναίκα στην κατάθεση της ερωτήθηκε επίμονα για την σχέση της με τον δάσκαλο, αλλά αρνιόταν να απαντήσει και ζητούσε να την σεβαστούν.

«Τον δάσκαλο τον γνώρισα στο σχολείο. Κάναμε σχέση. Δεν είχαμε βρεθεί ποτέ στο χωράφι που κάηκε. Είχαμε συζητήσει να χωρίσει και να μείνουμε μαζί. Δεν είχα ιδέα για τα οικονομικά του», είπε στην απολογία της η γυναίκα.

Δολοφονία δασκάλου: Τα μηνύματα που του έστειλε η σύζυγός του πριν πεθάνει

Αμίλητη η σύζυγος του θύματος στο εδώλιο

Η σύζυγος του δασκάλου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παρακολουθούσε από το εδώλιο την κατάθεση της γυναίκας που είχε στενές επαφές με το θύμα, άκουγε για άλλη μια φορά ότι ο σύζυγος της σκεφτόταν το διαζύγιο. 
 
Η δική διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 23 Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top