Ρόδος: Δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της μητέρας του

Tην σκότωσε με 14 μαχαιριές

Το χαμόγελό της έσβησε με 14 μαχαιριές που δέχθηκε στην πλάτη και το στήθος, από το ίδιο της το παιδί. 

Δείτε όλο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εδώ

Ο γιος της ήταν αυτός που, σύμφωνα με την αστυνομία, δολοφόνησε το 2012, μέσα στο σπίτι της στο Γενάδι της Ρόδου την 61 ετών γυναίκα. 

Για δυο χρόνια ο δολοφόνος της κυκλοφορούσε ελεύθερος. Όμως ο 30χρονος πλέον άνδρας ομολόγησε το 2014 στον πατέρα του και τη μητριά του ότι αυτός κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία της μητέρας του.

Έτσι οι αρχές ασφαλείας τον συνέλαβαν και ο ίδιος τους είπε, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ότι σκότωσε τη μητέρα του, γιατί δεν ήθελε για γυναίκα του τη Ρωσίδα φίλη του, καθώς ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερη από εκείνον.

30χρονος κατηγορούμενος: «Θόλωσα, πήρα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπώ» 

Μάλιστα τότε είχε πει στους αστυνομικούς ότι ήθελε να πάει να παραδοθεί αλλά η φίλη του του είπε: «Κάν’το να φανεί σαν ληστεία» 

 Στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο κρίθηκαν ένοχοι και οι δυο.

Στον νεαρό επέβαλλαν ισόβια κάθειρξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ η φίλη του κρίθηκε ενοχή για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 17 ετών. 

Η 40χρονη πλέον Ρωσίδα αρνείται όλες τις κατηγορίες. Σήμερα από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό στο μικτό ορκωτό εφετείο Δωδεκανήσου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top