Αποκλειστικό Star: Τι λέει το θύμα της επίθεσης στον Ασπρόπυργο

«Σήκωσε το όπλο και στράφηκε προς το σπίτι μας»

Πυροβολισμοί έπεσαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στον Ασπρόπυργο όταν ένοπλος άνοιξε πυρ κατά κατοίκου, στον οικισμό Συντριβάνι. Όταν έφτασε η αστυνομία, δεν δίστασε να πυροβολήσει και κατά των αστυνομικών.

Το θύμα της επίθεσης μιλά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Κατερίνα Ρίστα για τις δραματικές ώρες που έζησε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Όπως δήλωσε το θύμα της επίθεσης, «ακούσαμε ουρλιαχτά, κάποιος φώναζε. Βγήκαμε έξω, ακούσαμε ότι τα ουρλιαχτα έρχονταν από την μάνδρα. Βγήκαμε έξω,και ανεβήκαμε στην ταράτσα. Ήταν λοιπόν ένα παλικάρι που είναι από το Πακιστάν, κοίταγε προς το μέρος μας και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί, κρατούσε ένα όπλο στο χέρι... Σήκωσε το όπλο και στράφηκε προς το σπίτι μας. Κατεβήκαμε κάτω από την ταράτσα και πήραμε το 100 τηλέφωνο...».

Όταν η ομάδα της ΟΠΚΕ έφτασε στο σημείο, ο αλλοδαπός άρχισε να τρέχει με το όπλο στο χέρι. Προσπαθούσε να βγει από τη μάνδρα που βρισκόταν. Οι πάνοπλοι άνδρες τον είχαν περικυκλώσει. Εκείνος στην προσπάθειά του να διαφύγει πυροβόλησε κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί τον τραυμάτισαν στα πόδια και στη συνέχεια του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο. Το περιστατικό αυτό δυστυχώς στην περιοχή δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας καθώς η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.

Οι κάτοικοι δηλώνουν πως από καθαρή τύχη δεν έχει τραυματιστεί ακόμα κανείς τους. Το όπλο του αλλοδαπού έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρό» ή αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες. Ο δράστης νοσηλέυεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Αττικόν.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top