Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό

Οι παράνομοι λατρευτικό χώροι στην Αττική ξεπερνούν τους 100

Η Ελληνική πολιτεία διαθέτει επιστημονικό προσωπικό και χρήματα για να διατηρήσει σε άριστη κατάσταση τα δύο τζαμιά μνημεία στο κέντρο της Αθήνας. Το  μνημείο Τζισδαράκη στο Μοναστηράκι  και το Φετιχιέ Τζαμί.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL

Όλα τα  άτυπα τζαμιά που λειτουργούν στο κέντρο της Αθήνας προς τα τέλη του Απρίλη θα καταργηθούν, καθώς το νέο τέμενος που χτίζεται στον Βοτανικό θα ανοίξει τις πύλες του για όλους τους μουσουλμάνους.

Αφού τελείωσε το σήριαλ με το σημείο ανέγερσης του τζαμιού, ξεκινά νέο επεισόδιο με τίτλο "ποιος θα επιλέξει τον Ιμάμη".

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείο Παιδείας Γιώργος Καλατζής μιλώντας αποκλειστικά στο STAR εξηγεί την θέση της ελληνικής πολιτείας

Είναι λίγο περίεργο να διατυπώνεται  αίτημα από οποιονδήποτε ειδικά για τον ιμάμη Αθηνών  το δικαίωμα να μην γνωρίζει ελληνικά για να οδηγήσει στο να έλθει ιμάμης στο ισλαμικό τέμενος Αθηνών που είναι κρατική υπόθεση από άλλη χώρα.

Οι παράνομοι λατρευτικό χώροι στην Αττική ξεπερνούν τους 100. Στεγάζονται σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, υπόγεια γκαράζ και καταστήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top