Tρενάκι στο Αίγιο: Η μητέρα που έπεσε με τρία της παιδιά μιλά μέσα από το νοσοκομείο

Ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει πως δεν υπάρχει μηχανική βλάβη

Από το νοσοκομείο Αιγίου όπου νοσηλεύεται με κατάγματα και θλάσεις μίλησε η 39χρονη μητέρα, η οποία έπεσε μαζί με τα τρία της παιδιά από εναέριο τρενάκι το βράδυ της Τρίτης.

«Είχα ανέβει πάνω στο τρενάκι με τα παιδιά, κάναμε δυο – τρεις γύρους και μετά δε θυμάμαι τίποτα άλλο» λέει από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο Patras TV, φορώντας κολλάρο γύρω από το λαιμό της.

«Έχω χτυπήσει στον αυχένα, στη μέση και την πλάτη» προσθέτει.

Δυο συλλήψεις για το ατύχημα με εναέριο τρενάκι – Μητέρα έπεσε με τα τρία παιδιά της

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις όταν το τελευταίο βαγόνι στο οποίο επέβαινε με τα τρία της παιδιά εκτροχιάστηκε και προσγειώθηκε στο έδαφος. «Τα παιδιά έχουν χτυπήσει ελάχιστα αλλά είναι καλά» καταλήγει η γυναίκα.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών που είδε την οικογένεια του να αιωρείται στον αέρα, λέει στο Patras TV πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Σοκ από το τρενάκι του τρόμου στο Αίγιο: «Είδα τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου να αιωρούνται στον αέρα»

Ιδιοκτήτης: Εννιά χρόνια δεν έχει συμβεί τίποτα - Εγώ στο μάτι δεν πιστεύω αλλά αρχίσανε «θα ‘κονομήσεις»

Ο πατέρας και ιδιοκτήτης του παιχνιδιού, ο οποίος κάνει αυτή τη δουλειά από το 1969, ισχυρίζεται πως εδώ και εννιά χρόνια που λειτουργεί το τρενάκι δεν έχει συμβεί τίποτα και αποδίδει το ατύχημα στο κακό μάτι. Επίσης έχει καλέσει πραγματογνώμονα για να διαλευκάνει τι συνέβη.

«Δούλευε το τρενάκι, το λούνα παρκ γενικά καμιά ώρα. Μόλις τελείωσαν τα γενέθλια, πλάκωσε κόσμος αβέρτα, γέμισε η πλατεία. Λοιπόν, εγώ στο μάτι δεν πιστεύω. Αλλά αρχίσανε ''ρε... θα κονομήσεις, θα κάνεις, θα ράνεις, θα φτιάχνεις''», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο γιος μου ο μεγάλος δουλεύει το τρένο, έχει πείρα. Εγώ κάνω τη δουλειά από το 1969. Πενήντα χρόνια περίπου», συνέχισε.

«Εδώ στη στροφή τα παιδάκια χτυπάνε παλαμάκια. Μήπως η μητέρα φοβήθηκε και σηκώθηκε όρθια και έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω. Αλλιώς δεν εξηγώ εγώ. Να δούμε τι θα πει και ο πραγματογνώμονας», είπε επισημαίνοντας ότι μηχανική βλάβη δεν υπάρχει.

Δήμος Αιγιαλείας για το ατύχημα με το ενάεριο τρενάκι: Ο πλειοδότης τοποθέτησε τα παιχνίδια εντελώς παράνομα

Τέλος, όσον αφορά στην άδεια λειτουργίας τόνισε: «Έχω καταθέσει άδεια για να πάρω άδεια για τα λούνα παρκ, χρονοτριβούν είναι το σύστημα τέτοιο, δεν φταίω εγώ. Καταθέτουμε τα χαρτιά και μετά από δυο μήνες μας δίνουν την άδεια»
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top