Σοκ από το τρενάκι του τρόμου στο Αίγιο: «Είδα τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου να αιωρούνται στον αέρα»

Η μητέρα εγκλωβίστηκε στις ράγες και τα παιδιά γλίτωσαν τα χειρότερα από καθαρή τύχη

Τον τρόμο έζησε την Τρίτη σε υπαίθριο λούνα παρκ  στο Αίγιο μια μητέρα με τα τρία παιδιά της.

Το τρενάκι στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε. Η μητέρα εγκλωβίστηκε στις ράγες και τα παιδιά γλίτωσαν τα χειρότερα από καθαρή τύχη.

Ο πατέρας, Δημήτρης Δημητριάδης, ξεσπά στην κάμερα του STAR για τις τραγικές ελλείψεις. Είδε το τρενάκι να εκτροχιάζεται και την οικογένειά του να εγκλωβίζεται στις ράγες. Ακολούθησε πανικός και τρόμος.

«Είναι κάτι το τρελό! Να βλέπεις τα παιδιά σου να αιωρούνται σα φύλλα στον αέρα. Δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Τρελάθηκα εκείνη την ώρα», σημείωσε μεταξύ άλλων προσθέτοντας «Το τρενάκι κατέβαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και στη δεξιά απότομη στροφή –το κατάλαβα και μέσα μου- ότι θα φύγει, όπως και έγινε».

Η γυναίκα του κύριου Δημητριάδη, χρειάστηκε να μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο τη Πάτρας προκειμένου να υποβληθεί εκ νέου σε αξονική τομογραφία μετά από κάποια ευρήματα που εντόπισαν οι γιατροί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αίγιο: Τι λέει ο διαχειριστής του παιδότοπου για το τρενάκι του "τρόμου"

Δήμος Αιγιαλείας για το ατύχημα με το ενάεριο τρενάκι: Ο πλειοδότης τοποθέτησε τα παιχνίδια εντελώς παράνομα

Δυο συλλήψεις για το ατύχημα με εναέριο τρενάκι – Μητέρα έπεσε με τα τρία παιδιά της

Πανικός στο Αίγιο! Μητέρα έπεσε από εναέριο τρενάκι μαζί με τα παιδιά της

Η οικογένεια Δημητριάδη έχει ανέβει πολλές φορές στο συγκεκριμένο τρενάκι όπως βλέπετε και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star Channel.

Εντωμεταξύ, το λούνα παρκ, ξεκίνησε μόλις χθες τη λειτουργία του δίπλα από το χριστουγεννιάτικο πάρκο του Αιγίου. Το παράδοξο είναι ότι άνοιξε για το κοινό ενώ δεν είχε άδεια.

Το ερώτημα είναι από που πήρε ρεύμα από τη στιγμή που δεν είχε πάρει άδεια. Ο δήμος Αιγιάλειας έχει πάρει απόφαση  πάντως να το κλείσει έστω  και αργά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top