Αίγιο: Τι λέει ο διαχειριστής του παιδότοπου για το τρενάκι του "τρόμου"

Δυο συλλήψεις για το χθεσινό ατύχημα στο τρενάκι του "τρόμου"

Την δική του εκδοχή για το χθεσινοβραδινο ατύχημα στον παιδότοπο που έχει στηθεί στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο κέντρο του Αιγίου και προκάλεσε τον τραυματισμό μητέρας και παιδιών που επέβαιναν σε τρενάκι, όταν αυτο εκτροχιάστηκε, δίνει ο διαχειριστής του χώρου Θανάσης Γεωργίου (δείτε το βίντεο).

Ο κ. Γεωργίου ωστόσο, δεν μπορεί να εξηγήσει πως το βαγόνι βγήκε εκτός πορείας και βρέθηκε στο κενό. Στο σημείο αναμένεται εμπειρογνώμονας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Αιγιαλείας για το ατύχημα με το ενάεριο τρενάκι: Ο πλειοδότης τοποθέτησε τα παιχνίδια εντελώς παράνομα

Δυο συλλήψεις για το ατύχημα με εναέριο τρενάκι – Μητέρα έπεσε με τα τρία παιδιά της

Πανικός στο Αίγιο! Μητέρα έπεσε από εναέριο τρενάκι μαζί με τα παιδιά της

Για το περιστατικό η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, του 38χρονου χειριστή του τρένου και του 34χρονου ιδιοκτήτη του παιχνιδιού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

 Η 39χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας 12 και πέντε ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι ηλικίας 4ετών, επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι, το οποίο εκτροχιάστηκε για άγνωστους ακόμα λόγους και κατέληξαν στο έδαφος. 

Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες έσπευσαν οι γιατροί-δημοτικοί σύμβουλοι Αιγιαλείας Μαρία Τσουκαλά, Δημήτρης Μπούνιας και Φάνης Σπηλιόπουλος για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα που φέρεται να παρέμεινε εγκλωβισμένη κάτω από μια σκαλωσιά για περίπου 10 λεπτά, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και μετά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα για να υποβληθεί σε αξονική, ενώ τα παιδιά της που τραυματίστηκαν ελαφρά, για προληπτικούς λόγους διεκομίσθησαν στο Καρμανδάνειο Νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top