Δολοφονία μυστήριο στο Περιστέρι- Ο 40χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη

Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες των αστυνομικών - Πρώτη ανάρτηση 02-09-2017 21:42

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία 40χρονου άνδρα στο Περιστέρι, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο διαμέρισμά του. Ίχνη παραβίασης δεν εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Γνώριζε ή όχι το δολοφόνο του ο 40χρονος ιδιωτικός υπάλληλος; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να βρουν απάντηση οι αστυνομικοί ώστε να προσδιορίσουν και το κίνητρο του εγκλήματος. Η δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν η αδελφή του 40χρονου θύματος πήγε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην οδό Κύπρου στο Περιστέρι.  Βρήκε τον άτυχο άνδρα νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος στον χώρο πίσω από την πόρτα.

Ο 40χρονος δούλευε στις κεντρικές αποθήκες σούπερ μάρκετ. Την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν πήγε στη δουλειά του. Η μητέρα του που βρισκόταν στο εξοχικό τους προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, όμως δεν απαντούσε. Έτσι ζήτησε από την κόρη της να πάει στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει.

Συνάδελφοί του και γείτονες μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Το διαμέρισμα φαίνεται να έχει ερευνηθεί, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που τους κάνει να εξετάζουν και το ενδεχόμενο, το θύμα να γνώριζε τον δολοφόνο. Δεν αποκλείουν ωστόσο και την περίπτωση να αιφνιδίασε τον 40χρονο και να μπήκε στο διαμέρισμα.

Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση καθώς δεν μπορούν από τα μέχρι τώρα στοιχεία να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο, ούτε αυτό των προσωπικών διαφορών, ούτε όμως και της ληστείας. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ασφάλειας, ο δράστης πήρε μαζί του και το πορτοφόλι του θύματος.

Ο 40χρονος, ο οποίος ζούσε με την μητέρα του, είχε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και την κοιλιακή χώρα και κάποια στα χέρια τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν στην προσπάθειά του να αμυνθεί και να αποφύγει τα χτυπήματα του δολοφόνου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top