Ελεύθεροι οι γονείς του 18 μηνών βρέφους που κατάπιε ναρκωτικό χάπι στη Λαμία

Η υγεία του μωρού βελτιώνεται - Πρώτη ανάρτηση: 03-08-2017 18:42

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς στη Λαμία, που κατηγορούνται ότι έδωσαν ναρκωτικό χάπι στο 18 μηνών μωρό τους.

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, το πρωί της Τρίτης στο Αυλάκι Στυλίδας, ένα μωράκι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Το μωρό είχε καταπιεί το ναρκωτικό χάπι της ουσίας «Βουλμπεγκάλ», το οποίο όπως αποκαλύφθηκε του το είχε δώσει ο σύντροφος της μητέρας του.

Η ασφάλεια πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι, όπου διαμένει η 17χρονη μητέρα του μωρού με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της, τη μητέρα της και τον 23χρονο σύντροφό της, που είναι χρήστης ναρκωτικών. Εκεί βρήκαν μικροποσότητες ηρωίνης, χασίς όπως και τα χάπια που φέρεται να πήρε το παιδί.

Η ασφάλεια συνέλαβε τόσο τη 17χρονη μητέρα, όσο και τον 23χρονο με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λαμίας. 

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

Αρνήθηκε ότι έδωσε το ναρκωτικό χάπι στο 18 μηνών μωρό του για να σταματήσει να κλαίει. Υποστηρίζει ότι το κατάπιε μόνο του όσο εκείνος κοιμόταν.  Έπεσε να κοιμηθεί και ξύπνησε  από τη φασαρία που έκαναν τα παιδιά. Ξαφνικά είδε το μωρό να δαγκώνει το ένα από τα τρία χάπια που έπεσαν στο πάτωμα. Μόλις είδε ότι το είχε στο στόμα του προσπάθησε να το βγάλει, εκείνο όμως το είχε όμως θρυμματίσει και είχε καταπιεί τα περισσότερα κομμάτια.

Τα ναρκωτικά χάπια βρίσκονταν  στο σπίτι καθώς ο πατέρας είναι χρήστης ναρκωτικών και βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ.

Η μητέρα στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι την ώρα που το  μωρό κατάπιε το ναρκωτικό χάπι  δεν ήταν στο σπίτι. Όταν κατάλαβε τι συνέβη μετέφερε εσπευσμένα το παιδί στο νοσοκομείο.

Οι δυο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ η υγεία του μωρού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο κι όλα δείχνουν ότι η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top