ΑΥΤΟΙ είναι οι δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν για παιδική πορνογραφία στην Αμαλιάδα

Τα στοιχεία τους δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία

ΑΥΤΟΙ είναι οι 2 Αλβανοί που συνελήφθησαν για πορνογραφία

Στη δημοσιότητα μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δύο ανδρών, υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αμαλιάδα στις 23 Μαΐου 2017 για παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν φτιάξει ψεύτικα προφίλ στο Facebook και μέσω αυτών έρχονταν σε επαφή με ανήλικα κορίτσια, τα οποία έπειθαν να τους στείλουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.

Ειδικά ο ένας από αυτούς, ο 40χρονος, Bala Qemal, διατηρούσε διαφορετικά προφίλ στα οποία εμφανιζόταν είτε σαν άνδρας, είτε σαν γυναίκα και ερχόταν σε επικοινωνία με κορίτσια από 11 ετών και πάνω.

Ο δεύτερος συλληφθείς όπως αποδείχθηκε, γνώριζε για το πορνογραφικό υλικό και διευκόλυνε μάλιστα τη δράση του 40χρονου.

Και οι δύο έμεναν παράνομα στην Ελλάδα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη μεταξύ άλλων για:

  • πορνογραφία ανηλίκων (παραγωγή, δημοσίευση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας) κατ΄ εξακολούθηση μέσω πληροφοριακών συστημάτων και κατά συνήθεια με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του,
  • προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατ΄ εξακολούθηση,
  • πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων (εξώθηση ανηλίκου να συμμετάσχει σε πορνογραφικές παραστάσεις με τη χρήση εξαναγκασμού και
  • απειλή, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του κατ΄ εξακολούθηση και της άμεσης συνέργειας στις παραπάνω πράξεις.

Οι συλληφθέντες είναι οι:

Α) (ΕΠ) BALA (ΟΝ) QEMAL του HAMIDE και της MARJE γεννηθείς 1-8-1977 στην Αλβανία


Β) (ΕΠ) PRENCI (ΟΝ) HASAN του VASIL και της SERVETTE γεννηθείς 22-9-1985 στην ΑλβανίαΗ συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι (28-07-2017) σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας στον τηλεφωνικό αριθμό 2623071111 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας με την υπόθεση ενώ σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top