ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ο 45χρονος που ήταν ταμπουρωμένος στον ΟΚΑΝΑ Χανίων

Οι πυροβολισμοί, η απειλή σε βάρος μιας εργαζόμενης και η διαπραγμάτευση με την αστυνομία-Πρώτη ανάρτηση:08-05-2017 16:18

Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι παραδόθηκε ο 45χρονος, ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, είχε καταλάβει τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα των Χανίων οπλισμένος.

Ο 45χρονος άνδρας, είχε εισβάλλει στα γραφεία σε έξαλλη κατάσταση, και ζητούσε από τον Δήμο Χανίων να μην εφαρμόσει την απόφαση κατεδάφισης του περιπτέρου του στο ενετικό λιμάνι Χανίων από το οποίο βιοπορίζεται ο ίδιος και η οικογένειά του με τα 5 παιδιά.

Τελικά όπως μεταδίδει το flashnews, η πολύωρη και δραματική κατάσταση πολιορκίας έληξε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τον δράστη παρέλαβε πρώτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων, καθώς είναι ελαφρά τραυματισμένος και από εκεί στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο. Μάλιστα, κατά τη μεταφορά του φίλοι του που βρίσκονταν στο σημείο χειροκρότησαν. 

Στο σημείο βρέθηκε και ο πατέρας του 45χρονου, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη κυρίως από τις εργαζόμενες για το σοκ που υπέστησαν.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ

Ο δράστης εισήλθε στον χώρο του ΟΚΑΝΑ κρατώντας πιστόλι και ευρισκόμενος σε πλήρη απόγνωση και εκτός εαυτού. Μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικές αρχές, άρπαξε σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις τρομοκρατημένες υπαλλήλους και της έβαλε το όπλο στο κεφάλι, φωνάζοντας προς τους αστυνομικούς.

Μετά το έστρεψε προς τους αστυνομικούς και έριξε τρεις πυροβολισμούς με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανταποδώσουν. Ακρίβως εκείνη τη στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών η υπάλληλος κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε μέσα στο κτίριο όπου μαζί με άλλες δυο εργαζόμενες μπήκαν και κλειδώθηκαν σε ένα μικρό καμαράκι.

Στη συνέχεια άρχισαν οι διαπραγματεύσεις του 45χρονου με τους αστυνομικούς οι οποίοι αφού προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν κατάφεραν να τον κάνουν να παραδοθεί. 

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο 45χρονος είχε βγει εκτός εαυτού όταν έμαθε ότι ο δήμος Χανίων θα κατεδαφίσει το περίπτερό του το οποίο αποτελεί το μοναδικό μέσο για να ζήσει την οικογένειά του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top