ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΝΕΚΡΟΣ ο πατέρας που πυροβολήθηκε στο Περιστέρι

Εξέπνευσε στο Αττικό Νοσοκομείο

ΝΕΚΡΟΣ ο πατέρας που πυροβολήθηκε στο Περιστέρι

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν έγινε σήμερα το πρωί, αφού άφησε την τελευταία του πνοή στο Αττικό Νοσοκομείο ο 53χρονος πατέρας, ο οποίος πυροβολήθηκε από αγνώστους που εισέβαλαν στο σπίτι του στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως έχει γράψει και το star.gr η σύζυγός του πέθανε ακαριαία, καθώς οι δράστες την σκότωσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα χαροπάλευε, χωρίς όμως να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα της οικογένειας που βρίσκεται στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι.

Η αστυνομία ερευνά τώρα το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι από το φιλικό περιβάλλον του πατέρα, καθώς η ίδια η αδελφή του έχει καταθέσει ότι πρέπει να γνώριζαν τους δράστες, αλλιώς δε θα άνοιγαν την πόρτα τόσο αργά τη νύχτα.

Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς οι δράστες έφυγαν παίρνοντας μόνο ένα πορτοφόλι, την ώρα που όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος φυλούσε σε μια ψωμιέρα 9.000 ευρώ για τη φροντίδα του γιου του που έχει προβλήματα υγείας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top