ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ- Ο παππούς του μικρού Φοίβου βουρκωμένος μοιράζει τρόφιμα στους πρόσφυγες

Έχασε την κόρη του από τα χέρια του Τζέιμς Λέσι και πήγε να χαρίσει αγάπη στην Ειδομένη

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ- Ο παππούς του μικρού Φοίβου βουρκωμένος μοιράζει τρόφιμα στους πρόσφυγες

Μαθήματα ανθρωπιάς παραδίδει η οικογένεια της Λέλας Μαυρομάτη, η οποία δολοφονήθηκε με επτά μαχαιριές από τον σύζυγο της Τζέιμς Λέσι μπροστά στα μάτια του μεγάλου γιου τους Ιάσονα στην Χαλκιδική στις αρχές του χρόνου.

Η οικογένεια Μαυρομάτη, το δράμα της οποίας συγκλόνισε το Πανελλήνιο, καθώς ο Τζέιμς Λέσι είχε εξαφανιστεί μετά το έγκλημα, παίρνοντας μαζί του τον μικρότερο γιο που είχε με την άτυχη Λέλα, τον 4χρονο Φοίβο, για τον οποίο υπήρξε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού σε όλη τη χώρα για μέρες, έδωσε για ακόμη μια φορά το καλό παράδειγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Ε «Αποκαλυπτικά», ο παππούς του μικρού Φοίβου, που με μεγάλη αξιοπρέπεια αναζητούσε για μέρες το εγγονάκι του, απέδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του, στηρίζοντας έμπρακτα τους πρόσφυγες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κύριος Λάμπης Μαυρομάτης, αψηφώντας τον πόνο του, το κρύο και την βροχή, βρέθηκε στην Ειδομένη, δίπλα στους πρόσφυγες και μοίρασε ο ίδιος από το υστέρημα του τρόφιμα, γάλατα και πάνες για τα μικρά μωρά που βρίσκονται εγκλωβισμένα σε σκηνές της περιοχής.

Μαζί με τον κύριο Λάμπη Μαυρομάτη σε αυτήν την προσπάθεια ήταν και τα δύο εγγονάκια του, ο Φοίβος και ο Ιάσονας, που έχασαν τόσο νωρίς και τόσο άδικα την μητέρα τους, από τα χέρια του ίδιου τους ,του πατέρα.

ΒΙΝΤΕΟ Ε

Δείτε επίσης:

Ο ΦΟΝΙΑΣ της Χαλκιδικής μιλά μέσα από την φυλακή-Τί του απαντά ο παππούς του Φοίβου

Γύρισε στο σχολείο του ο Φοίβος- Έμαθε ότι ο πατέρας του σκότωσε τη μάνα του!

Προφυλακίστηκε ο φονιάς της Χαλκιδικής-Θέλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ! Η άγνωστη ιστορία του Φοίβου και πως σώθηκε την τελευταία στιγμή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top