Λοβέρδος: ''Ο Ρωμανός πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές του''

«Κινδυνεύει να πάθει καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια» λέει η γιατρός του

Λοβέρδος:

Κρίσιμη χαρακτηρίζουν οι δικηγόροι του αλλά και γιατρός του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», την υγεία του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.

Η απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού (από τις 10 Νοεμβρίου) τον έχει οδηγήσει στο νοσοκομείο:

«Κινδυνεύει να πάθει καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια», αναφέρει η γιατρός Λίνα Βεργοπούλου, την ώρα που σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι δικηγόροι του τονίζεται ότι, «οι παλμοί της καρδιάς του φτάνουν τους 170 και η ανακοπή θεωρείται δυστυχώς αναμενόμενη».

Ακόμα ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, τάχθηκε υπέρ της δυνατότητας οι έγκλειστοι σε σωφρονιστικά ιδρύματα, να ολοκληρώνουν κανονικά τις σπουδές τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, αφού η πολιτεία επέτρεψε στον Ρωμανό να δώσει εξετάσεις για την εισαγωγή του σε ΑΕΙ, θα πρέπει να του δώσει άδεια να παρακολουθεί τα μαθήματα και να δίνει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι το κράτος δεν θα πρέπει να τον αφήσει να πεθάνει. Μάλιστα έστειλε μήνυμα και στους συναρμόδιους υπουργούς να δώσουν λύση στο θέμα γρήγορα.
tweet3243.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top