Άλλο και τούτο: Πέταξαν μπανάνες σε υπουργό!!!!!!

Αποδοκιμασίες με αίμα και με φρούτα εν μέσω οικονομικής κρίσης!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η έγχρωμη υπουργός Ένταξης των Μεταναστών της Ιταλίας Σεσίλ Κιέντζ γίνεται στόχος ρατσιστικής επίθεσης! Ήδη από τον διορισμό της τον Απρίλιο, η πρώτη μαύρη υπουργός της γείτονας χώρας είναι στη μπούκα ακροδεξιών οργανώσεων , με αποκορύφωμα την "αξιοθρήνητη" όπως η ίδια χαρακτήρισε την πράξη ενός άνδρα, ο οποίος της πέταξε μπανάνες την ώρα που εκφωνούσε ομιλία!

imagesCAYS7S8C.jpg

Η κ.Κιέντζ, η οποία έχει γεννηθεί στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, έχει εξοργίσει τις οργανώσεις της ακροδεξιάς με την εκστρατεία της με στόχο να καταστήσει ευκολότερο για τους μετανάστες να αποκτούν την ιταλική υπηκοότητα.

Λίγο πριν το επεισόδιο με τα φρούτα, μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης Φόρτσα Νουόβα (σ.σ. Νέα Δύναμη) τοποθέτησαν πλαστικές κούκλες καλυμμένες με ψεύτικο αίμα κοντά στο χώρο όπου διεξαγόταν η κομματική εκδήλωση στην κεντρική Ιταλία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόταση της Κιέντζ όποιος γεννιέται στην χώρα να αποκτά αυτόματα την ιταλική υπηκοότητα.

Cecile-Kyenge-010.jpg

«Η μετανάστευση σκοτώνει», έγραφαν φέιγ βολάν που αφέθηκαν πλάι στις κούκλες, ένα σύνθημα που έχει χρησιμοποιήσει επανειλημμένα η Φόρτσα Νουόβα αναφερόμενη σε δολοφονίες που διαπράττουν μετανάστες.

«Το θάρρος και η αισιοδοξία για να αλλάξουν τα πράγματα θα πρέπει να έλθει πάνω από όλα από τα κάτω, για να φτάσει στους θεσμούς», πρόσθεσε η πολιτικός του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top