Μητσοτάκης: Μόνο ισχυρές κυβερνήσεις κάνουν μεγάλες αλλαγές

«Αυτοδύναμη δεν σημαίνει ασύδοτη, αλλά αποτελεσματική κυβέρνηση»

«Στις 25 Ιουνίου πρέπει να γίνει σαφές ότι η χώρα θα έχει μια σταθερή κυβέρνηση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις μπορούν να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει την ανάγκη να έχει η χώρα «ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση την επόμενη μέρα» και καλεί τους ψηφοφόρους του αλλά και όλους τους πολίτες να μην αφήσουν μετέωρο το βήμα προς τη σταθερότητα που έγινε στις κάλπες της προπερασμένης Κυριακής.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

«Τότε κληθήκαμε να νικήσουμε, τώρα καλούμαστε να κυβερνήσουμε», επισημαίνει από το γραφείο του στην οδό Πειραιώς, στο οποίο, πάντως, σπάνια βρίσκεται εκεί καθώς έχει αρχίσει εντατικά τη νέα προεκλογική εκστρατεία και περνά τον περισσότερο χρόνο του σε περιοδείες σε συνοικίες της πρωτεύουσας και πόλεις της περιφέρειας.

Εκλογές: Η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας κρίνουν την αυτοδυναμία

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει τον στόχο της για «ασφαλή αυτοδυναμία», ωστόσο δεν παραλείπει να αναφέρει τους κινδύνους που μπορεί να δημιουργηθούν από τυχόν χαλάρωση και εφησυχασμό των ψηφοφόρων, καθώς στη νέα αναμέτρηση η είσοδος περισσότερων κομμάτων στη Βουλή μπορεί να περιορίσει τον αριθμό των βουλευτών που θα έχει η πλειοψηφούσα ΝΔ.

«Μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις μπορούν να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις μπορούν να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές 25 Ιουνίου: Τα 44 κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή

Παράλληλα, «απαντά» στις επικρίσεις των πολιτικών του αντιπάλων για πιθανή «παντοδυναμία» του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προτίθεται να προχωρήσει σε συνταγματικές αλλαγές χωρίς τη συναίνεση των άλλων πολιτικών δυνάμεων.

Μητσοτάκης: Στη Ροδόπη υπήρξε ανοιχτή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου

Τέλος, τονίζει πως τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ ταυτίζονται στην «αγάπη για τους φόρους», ενώ καλεί εμμέσως την Κουμουνδούρου να αποσύρει τον υποψήφιο βουλευτή της στη Ροδόπη, μετά από τις καταγγελίες για παρέμβαση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής για την εκλογή συγκεκριμένου υποψηφίου.

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στη Ροδόπη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top