Παγκόσμια πρεμιέρα του Opel Experimental

Έτσι θα είναι τα μελλονικά μοντέλα της Opel

Παγκόσμια πρεμιέρα του Opel Experimental

Στη φετινή IAA Mobility παρουσιάζουμε το όραμά μας για το επόμενο κεφάλαιο της μάρκας. Το Experimental απεικονίζει το πώς φανταζόμαστε το μέλλον της Opel: ηλεκτρικό και συναρπαστικό”. Με αυτά τα λόγια, ο CEO της Opel, Florian Huettl, ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια πρεμιέρα του Opel Experimental κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Opel στην Έκθεση IAA Mobility. Επιπλέον, ο Huettl, ο Mark Adams, Opel Vice President Design, και η Rebecca Reinermann, Opel Vice President Marketing, παρουσίασαν δύο ακόμη πρεμιέρες: το Opel Astra Sports Tourer Electric και το Opel Corsa Electric, δίνοντας μια συναρπαστική προοπτική για το ηλεκτρικό μέλλον της μάρκας.

Παγκόσμια πρεμιέρα του Opel Experimental

Το πρωτοποριακό concept car Opel Experimental είναι κάτι περισσότερο από ένα όραμα για τη μάρκα. Στο περίπτερο B20 της Opel στην αίθουσα Β2Ο ο Florian Huettl κατέστησε σαφές ότι το Opel Experimental εκφράζει όλα όσα καθορίζουν την Opel και τους προϊοντικούς πυλώνες της μάρκας “Greenovation”, “Detox” και “Modern German”. Είναι πλήρως ηλεκτρικό, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα, ενώ η “Bold & Pure” σχεδίασή του επιτρέπει την εστίαση σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό.  Τις εντυπώσεις κερδίζουν οι αναλογίες του, οι έξυπνες αεροδυναμικές λύσεις, η εξαιρετικά αποδοτική διαχείριση του χώρου και η υπερσύγχρονη τεχνολογία φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου Opel Blitz, που είναι φωτιζόμενο για πρώτη φορά.

Ο Huettl μίλησε επίσης για τα φιλόδοξα σχέδια της Opel για τα επόμενα χρόνια: “Το 2024, κάθε μοντέλο της Opel θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρική έκδοση με μπαταρία. Από το 2025, κάθε καινούργιο μοντέλο της Opel θα λανσάρεται μόνο ως πλήρως ηλεκτρικό. Αυτό δείχνει ότι είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι για τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Είμαστε μπροστά!”

Σύντομα στους δρόμους θαδούμε τα νέα Opel Astra Sports Tourer Electric και Opel Corsa Electric

Τα δύο νέα μοντέλα της Opel, που έκαναν επίσης πρεμιέρα στην IAA Mobility, αποδεικνύουν ότι η Opel κάνει ήδη την ηλεκτροκίνηση συναρπαστική, κατάλληλη για καθημερινή χρήση και επομένως εύκολη για όλους. “Ελαφρύ και αποδοτικό, το Astra Sports Tourer Electric αποτελεί μια εξαιρετικά ελκυστική πρόταση προς τους πελάτες μας”, δήλωσε ο Huettl. Περισσότερα από 400 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας (σύμφωνα με το WLTP) και τελική ταχύτητα 170 km/h, σε συνδυασμό με όλα τα πλεονεκτήματα ενός ευρύχωρου compact station wagon: αυτό είναι το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Opel. Για όσους προτιμούν να οδηγούν ένα μικρό αυτοκίνητο χωρίς εκπομπές ρύπων, η Opel διαθέτει το νέο Corsa Electric, κάνοντας την ηλεκτροκίνηση κατάλληλη για καθημερινή χρήση.  

Παγκόσμια πρεμιέρα του Opel Experimental

Αγοράστε ένα νέο Opel “σκρολλάροντας”: Η νέα ψηφιακή εμπειρία πελάτη

Η εύκολη, καθημερινή ηλεκτρική μετακίνηση ξεκινά ήδη από τη διαδικασία επιλογής και αγοράς. “Η αγορά ενός Opel πρέπει να είναι απλή και διασκεδαστική”, συνόψισε η Reinermann. Ως εκ τούτου, η μάρκα εκσυγχρονίζει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς ενός αυτοκινήτου, κάνοντας την εμπειρία του πελάτη πιο εύκολη και πιο συναρπαστική. “Τα πάντα, με ένα απλό scroll. Αυτό κάνει την αγορά ενός Opel διασκεδαστική”, είπε η  Reinermann.

Η Opel έχει παρουσία σε δύο σημεία  στην IAA Mobility, από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να γνωρίσουν τη μάρκα στο περίπτερο B20 στο Hall B2 του εκθεσιακού κέντρου. Το ευρύ κοινό μπορεί να επισκεφθεί την Opel στο ανοιχτό περίπτερο OP.390 στην Odeonsplatz, στο κέντρο του Μονάχου. Πρόκειται για ένα περίπτερο που εναρμονίζεται απόλυτα με το αστικό τοπίο χάρη στην πρωτοποριακή, μινιμαλιστική και ημιδιάφανη σχεδίασή του.

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top