Η τιμή του νέου Voge ΑC525X στην Ελλάδα

Το Voge ΑC525X έχει νέο κινητήρα

Η τιμή του νέου Voge ΑC525X στην Ελλάδα

Το ΑC525X είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας Advanced Classic που χρησιμοποιεί το νέο κινητήρα μεσαίου κυβισμού της Voge, ασπάζεται ευλαβικά τον όρο Scrambler και φέρνει την τεχνολογική εξέλιξη σε πρώτη γραμμή.

Πίσω από τον μικρό φιμέ ανεμοθώρακα βρίσκεται μια έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, η οποία προσφέρει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την οδήγηση, ενσωματώνοντας τη συνδεσιμότητα με το smartphone. Επιπλέον, για να διατηρηθεί το επίπεδο φόρτισης του smartphone, υπάρχουν πρίζες 12V και USB. Την ολοκλήρωση του πλούσιου εξοπλισμού με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια επιτυγχάνουν οι πλήρως LED φωτισμοί με τον προβολέα τεχνολογίας DRL, ενώ στο όνομα της εργονομίας όλα τα χειριστήρια βρίσκονται πάνω στο τιμόνι.

Η καρδιά του Voge AC525X είναι ένας δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας, τελείως νέος σε σχέση με τον προηγούμενο των 471cc, με νέες διαστάσεις τόσο στη διάμετρο όσο και στη διαδρομή των εμβόλων του. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού, με την ισχύ των 47,6 Hp να επιτρέπει στο AC525X την οδήγηση ακόμη και με δίπλωμα A2. Ταυτόχρονα, κρίνεται υπεραρκετή για να κάνει την οδήγηση διασκεδαστική και ευχάριστη. Σε αυτό συνηγορούν άλλωστε και τα 44,5Nm ροπής, που κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλο το εύρος ισχύος. Όπως επίσης οι μελετημένες σχέσεις του κιβώτιου των 6 ταχυτήτων και ο υποβοηθούμενος συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης.

Η διάθεση του AC525X στη χώρα μας μόλις ξεκίνησε, με την τιμή του στα 5.945€. Διατίθεται σε έναν μοντέρνο χρωματικό συνδυασμό και καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Για την απόκτησή του υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top