BMW: Αναβαθμίζει τα μοντέλα της

Οι νέες καινοτομίες

BMW αναβάθμιση μοντέλα άνοιξη 2023

Καινοτομίες στους τομείς της εξατομίκευσης, της ψηφιοποίησης και της ηλεκτροκίνησης, θα ενισχύσουν την απήχηση της γκάμας μοντέλων BMW την άνοιξη του 2023. Οι κρυστάλλινοι προβολείς BMW Iconic Glow γιόρτασαν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στη νέα BMW Σειρά 7, ενώ από τον Απρίλιο του 2023 αυτή η αποκλειστική επιλογή θα διατίθεται επίσης για την BMW X7.

Το BMW Operating System 8 και η πολυαισθητηριακή εμπειρία οχήματος τελευταίας γενιάς BMW iDrive συμπεριλαμβανομένου του BMW Curved Display θα λανσαριστούν στα μοντέλα της Σειράς 4 και στη γκάμα της BMW M4, τον Μάρτιο του 2023. Τέλος, πολλά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα BMW θα συνοδεύονται από καλώδιο φόρτισης Professional (mode 3) σχεδιασμένο για φόρτιση με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) έως 22 kW.

Επιπλέον, θα γίνουν προσθήκες στο χρωματολόγιο αμαξώματος και στις επενδύσεις εσωτερικού της BMW Σειράς 7. Και τα δύο αυτά πολυτελή μοντέλα καθώς και η αμιγώς ηλεκτρική BMW iX θα προσφέρονται επίσης με το διευρυμένων δυνατοτήτων Parking Assistant Professional, το οποίο επιτρέπει τον έλεγχο των λειτουργιών Remote Control Parking και Manoeuvre Assistant μέσω της εφαρμογής My BMW με χρήση ενός Apple iPhone.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top