Audi: Ποια μοντέλα πήραν οι ποδοσφαιριστές της Bayern 

Η ηλεκτροκίνηση παίζει... μπάλα

Audi μοντέλα αυτοκίνητα ποδοσφαιριστές Bayern

Τριάντα εργαζόμενοι της Audi θα θυμούνται αυτή την παράδοση οχημάτων για πολύ καιρό. Είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα νέα ηλεκτρικά εταιρικά αυτοκίνητα από το Audi Forum στο Ingolstadt  και να τα οδηγήσουν ως τα κεντρικά γραφεία της FC Bayern Μονάχου, στη Säbener Straße, για να τα παραδώσουν προσωπικά στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της FC Bayern, Oliver Kahn και Andreas Jung υποδέχτηκαν και συναντήθηκαν με τους υπαλλήλους της Audi, ενώ ο Giovane Élber τους ξενάγησε στο προπονητικό κέντρο.

Οι παίκτες και τα στελέχη της FC Bayern οδηγούν τώρα τα premium πλήρως ηλεκτρικά Audi RS e-tron GT , Audi Q4 e-tron και Audi e-tron Sportback ως εταιρικά αυτοκίνητα. Κατά την παράδοση των αυτοκινήτων παρουσιάστηκε και το πρωτότυπο  Audi RS e-tron GT FC Bayern με μοναδικό επετειακό χρωματισμό προς τιμή της συμπλήρωσης 20 ετών συνεργασίας. 


Το μπροστινό μέρος και η οροφή είναι ντυμένα με αυτό το  μοτίβο σα να φορούν μια «επετειακή φανέλα» της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη πινελιά στο πίσω μέρος δίνει το έμβλημα της FC Bayern Μονάχου που φιλοξενείται εκεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top