Fiat Scudo και E-Scudo: Ετοιμάζονται για διεθνή καριέρα

Διαθέσιμα στην Ελλάδα με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Fiat Scudo Fiat E-Scudo Ελλάδα Νότια Αμερική πωλήσεις

Αποτελώντας τον ηγέτη της αγοράς στη Βραζιλία την τελευταία δεκαετία, η  FIAT Professional μετά τα best-sellers Ducato και Fiorino ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στη Λατινική Αμερική με την άφιξη και του νέου Scudo στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού. Αυτή η εξέλιξη πέρα από την επέκταση της γκάμας σηματοδοτεί και τη διάθεση από τη μάρκα του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος στη Ν. Αμερική, το οποίο θα είναι η ιδανική επιλογή για τις επιχειρήσεις που εστιάζουν τη δραστηριότητα τους στα αστικά κέντρα. 

Εκμεταλλευομένη τη μεγάλη της μηχανολογική παράδοση, η FIAT Professional εφοδιάζει το νέο Scudo, τόσο με κινητήρες diesel (1.5TD 120hp), όσο και με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που αποτελείται από έναν προηγμένο κινητήρα απόδοσης 100kW (136 ίπποι)  και μια συστοιχία μπαταριών χωρητικότητα 75 kWh που εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 300χλμ. Το Scudo αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα ευελιξίας, με τις εκατοντάδες συνδυασμών αμαξωμάτων, κινητηρίων συνόλων και εξοπλισμού να μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο σε κάθε εξατομικευμένη ανάγκη. 

Τα νέα Scudo και E-Scudo είναι διαθέσιμα ήδη και στην Ελληνική αγορά με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top