Ήρθε το νέο ŠKODA KAROQ: Οι τιμές στην Ελλάδα

Με πλούσιο εξοπλισμό

ŠKODA KAROQ 2022 τιμές Ελλάδα

Η SKODA παρουσιάζει τo νέο KAROQ, ένα σύγχρονο SUV, με φρέσκια, μοντέρνα σχεδίαση και προηγμένες τεχνολογίες συστημάτων για την υποβοήθηση της οδήγησης και την ψηφιακή συνδεσιμότητα. Τα συστήματα Infotainment τρίτης γενιάς με οθόνες αφής 8’’ έως 9,2’’ ενσωματώνουν κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως φωνητικό έλεγχο, ψηφιακό βοηθό Laura, λειτουργία SMART LINK με ασύρματη σύνδεση τηλεφώνου Apple και υπηρεσίες ŠKODA Connect. 

Μέσω του MyŠKODA app μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως έλεγχος λειτουργιών του αυτοκινήτου όπως για παράδειγμα το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των θυρών, η εμφάνιση του χώρου στάθμευσης κ.ά. To νέο KAROQ εφοδιάζεται επίσης με μερικές έξυπνες λύσεις, όπως για παράδειγμα η θύρα USB-C στον καθρέπτη για την φόρτιση on-board κάμερας ή προαιρετική θήκη Phone Box στην κεντρική κονσόλα για ασύρματη φόρτιση του κινητού τηλεφώνου.

Το νέο ŠKODA KAROQ εφοδιάζεται με μια γκάμα σύγχρονων κινητήρων της γενιάς EVO, οι οποίοι διακρίνονται για την υψηλή τους απόδοση, τα οικονομικά χαρακτηριστικά λειτουργίας τους και την φιλικότητα προς το περιβάλλον που εξασφαλίζουν οι χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Το νέο KAROQ εφοδιάζεται με μία πληθώρα από προηγμένα συστήματα για την υποβοήθηση της οδήγησης και την ασφάλεια των επιβατών. Μεταξύ αυτών διατίθενται έως και 9 αερόσακοι, Predictive Cruise Control και Travel Assist, Front Assist με City Emergency braking, Multi-collision braking και FULL LED Matrix προβολείς.

Στην Ελληνική αγορά, το μοντέλο είναι διαθέσιμο στο λανσάρισμα του με τον κινητήρα 1.0 TSI 110PS ο οποίος συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και με τον 1.5 TSI κινητήρα 150PS με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων (ACT), σε συνδυασμό με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG, ενώ θα διατίθεται στην σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, Ambition και Style. 


Οι τιμές του νέου ŠKODA KAROQ ανά επίπεδο εξοπλισμού και κινητήρα, έχουν ως εξής:

Κινητήρας / Έκδοση  CO2  /  ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ
AMBITION 1.0 TSI 110PS /   132 /   26.150€
AMBITION 1.5 TSI ACT 150PS  /  140 /   27.900€
STYLE 1.5 TSI ACT 150PS /   139 /   29.400€
AMBITION 1.5 TSI ACT 150PS DSG7 /   142  /  30.900€
STYLE 1.5 TSI ACT 150PS DSG7  /  140  /  32.400€

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top