BMW THE 8 X JEFF KOONS; Η απίστευτη τεχνολογία βαφής      

Για μόλις 99 αυτοκίνητα 

BMW THE 8 X JEFF KOONS τεχνολογία βαφής

Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία βαφής που διαθέτει το εργοστάσιο του BMW Group στο Λάντσχουτ παρουσιάζεται τώρα σε μία έκδοση αυστηρά περιορισμένης παραγωγής της M850i xDrive Gran Coupé (δημιούργησε ο Αμερικανός καλλιτέχνης Jeff Koons για μία μικρή παρτίδα παραγωγής μόλις 99 οχημάτων – στο πιο περίτεχνα σχεδιασμένο αυτοκίνητο στην ιστορία της BMW.


Περίπου 2.000 βαμμένα πλαστικά τμήματα εξωτερικών πάνελ σε 45 στάνταρ και 200 custom χρωματισμούς φεύγουν από το εργοστάσιο του Λάντσχουτ κάθε εργάσιμη μέρα. Αυτά προστίθενται στα περίπου μισό εκατομμύριο εξαρτήματα το χρόνο, που περιλαμβάνουν προφυλακτήρες, μαρσπιέ, αεροτομές και διακοσμητικά – χωρίς να υπολογίζεται η βαφή εξατομικευμένων και περιορισμένης παραγωγής εξαρτημάτων.

Οι επαγγελματίες βαφείς του Λάντσχουτ εφαρμόζουν τώρα την πολυετή εμπειρία τους σε μία πολύ ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της BMW Σειράς 8 Gran Coupé – την THE 8 X JEFF KOONS. Το αυτοκίνητο σχεδίασε ο Αμερικανός καλλιτέχνης Jeff Koons και περιλαμβάνει στοιχεία pop-art καθώς και γεωμετρικά μοτίβα.


Οι ειδικές εκδόσεις θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του BMW Group στο Ντίνγκολφινγκ, ενώ η μονάδα παραγωγής του BMW Group στο Λάντσχουτ θα προμηθεύει όλα τα βαμμένα τμήματα των εξωτερικών πάνελ, μεταξύ των οποίων οι προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ, τα καλύμματα των καθρεπτών, οι χειρολαβές θυρών και η πίσω πόρτα. Όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα με μέγιστο βαθμό ακρίβειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top