VOGE 500AC: Η τιμή του στην Ελλάδα

Μόλις ήρθε με εμφάνιση που προκαλεί

VOGE 500AC τιμή Ελλάδα

Το 500AC είναι μια αναφορά στις πιο όμορφες και εμβληματικές σελίδες της ιστορίας της μοτοσυκλέτας. Η όλη σχεδίαση υιοθετεί vintage στοιχεία και η μοτοσυκλέτα προσφέρεται για “customization” δίνοντας τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να τη βελτιώσει και να τη διαμορφώσει στα μέτρα του, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. 

Το νέο 500AC είναι εξοπλισμένο με μία υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη TFT 5", η οποία παρέχει πλήρη πληροφόρηση στον αναβάτη, από στροφόμετρο και ταχύμετρο μέχρι ενδείξεις εξωτερικής θερμοκρασίας, αυτονομίας και πίεσης ελαστικών. Προσφέρει ποικίλους τρόπους απεικόνισης των όλων λειτουργιών της, καθώς και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες (Day/Night). Διαθέτει ακόμα και συνδεσιμότητα bluetooth, κάτι που επιτρέπει στον αναβάτη να βλέπει όλες τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου του.

 
Εξοπλισμένο με κορυφαία περιφερειακά (αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ABS και ψεκασμό Bosch) και με full LED φωτιστικά σώματα, θύρα 
USB, ρυθμιζόμενες μανέτες, χειρολαβές συνεπιβάτη και προστατευτική ποδιά κινητήρα.Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας είναι ένα σύγχρονο υγρόψυκτο μηχανικό σύνολο με αντικραδασμικό άξονα, τετραβάλβιδες κεφαλές και 2 επικεφαλής εκκεντροφόρους. Αποδίδει 47Hp και με αυτά τα δεδομένα το 500AC μπορεί να οδηγηθεί και από αναβάτες με δίπλωμα A2. Η λειτουργία του δίνει έμφαση στο τρίπτυχο ροπή, αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση, καλύπτοντας τις προδιαγραφές Euro5. Τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού της Bosch και περνάει τη δύναμή του στο δρόμο μέσα από μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και έναν τελείως νέο συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης (anti-hopping). 

Η τιμή διάθεσης του νέου Voge 500AC είναι στα 6.495€ και το μοντέλο διατίθεται σε δύο χρωματισμούς: Γκρι/Ματ και Μαύρο/Ανθρακί. Η μοτοσυκλέτα μόλις έφτασε στη χώρα μας και για την απόκτησή της παρέχεται δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top