Ποιοι θα οδηγήσουν στα όρια το υβριδικό Ford Puma Rally1

Οι σημαντικές αλλαγές στο WRC

Ford Puma Rally1 οδηγοί

Το νέο, υβριδικό Ford Puma Rally1 και τo δίδυμο των Craig Breen και Paul Nagle θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της M-Sport Ford World Rally Team.  Η Μ-Sport Ford Rally Team καλωσορίζει στην ομάδα τους Ιρλανδούς Craig Breen και Paul Nagle.θα ανταμειφθούν με πλήρες πρόγραμμα στο WRC, στο τιμόνι του ολοκαίνουργιου M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1.

Στην πιο συναρπαστική εξέλιξη της καριέρας του 31χρονου οδηγού στο WRC, ο Craig Breen θα έχει την πλήρη υποστήριξη της πολύπειρης M-Sport Ford World Rally Team με στόχο την επανάληψη των επιτυχιών της ομάδας που έλαβαν χώρα το 2017 και το 2018, όταν και υπήρξαν οι πιο πρόσφατες δραστικές αλλαγές αγωνιστικών και τεχνικών κανονισμών στο WRC.


Έχοντας δοκιμάσει το νέο Puma Hybrid Rally1 στο χώμα πριν μερικές εβδομάδες, ο CraigBreen έμεινε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος από την πρόσφατη δημιουργία της ομάδας -και τώρα επικεντρώνεται στην απόδοσή του αλλά και στα αποτελέσματα που τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα γνωρίζουν ότι είναι εφικτά.

Το 2022 φέρνει μαζί του σημαντικές αλλαγές στο WRC, με το πλαίσιο από χωροδικτύωμα να συνδυάζεται τόσο με υβριδικές μονάδες κίνησης που θα παρέχουν μέσω ηλεκτροκινητήραεπιπλέον ισχύ περίπου 136 ίππων στις ειδικές διαδρομές, όσο και με τη χρήση 100% βιώσιμου καυσίμου. Με τον τρόπο αυτό το WRC στρέφεται σε μια περιβαλλοντικά πιο υπεύθυνη κατεύθυνση, διατηρώντας όμως παράλληλα το βασικό DNA του στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.Ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα πληρώματα στην ομάδα της M-Sport θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top