Αυτό είναι το νέο Suzuki ACROSS

Με τιμή στα 56280 ευρώ

Suzuki ACROSS κινητήρας τιμή Ελλάδα

Το κορυφαίο τετρακίνητο υβριδικό SUV Suzuki ACROSS που συνδυάζει την ιαπωνική ποιότητα και αξιοπιστία με την εξελιγμένη τεχνολογία Plug-In Hybrid, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την εξηλεκτρισμένη γκάμα της Suzuki.Το στιβαρό εξωτερικό στυλ διαθέτει πολυγωνικά μοτίβα με μπροστινή όψη που συνδυάζει το στυλ του Swift Sport με τη δύναμη τόσο του Jimny όσο και του Vitara.

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει ατμοσφαιρικό φωτισμό, καθώς και διασφαλίζει ότι οι ενδείξεις είναι ευδιάκριτες και ευανάγνωστες για τον οδηγό.  Η έγχρωμη οθόνη πολλαπλών πληροφοριών 7 ιντσών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ανώτερη ευκρίνεια και ευκολία στη χρήση. Υποστηρίζεται η δυνατότητα εναλλαγής του ταχυμέτρου από αναλογικό σε ψηφιακό. Αριστερά, βρίσκεται ο δείκτης του υβριδικού συστήματος, o οποίος συμβάλει στην επίτευξη της βέλτιστης οικονομικής οδήγησης. Στη δεξιά πλευρά βρίσκονται οι ενδείξεις του μετρητή καυσίμου και του μετρητή στάθμης της μπαταρίας.

Η οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών βρίσκεται στο κέντρο της κονσόλας και περιλαμβάνει Bluetooth, με χειριστήρια επάνω στο τιμόνι καθώς και δυνατότητα υποστήριξης Apple CarPlay για iPhone, αλλά και Android Auto και MirrorLink για συμβατά smartphones.
Περιλαμβάνει επίσης την λειτουργία της κάμερας οπισθοπορείας καθώς και την οθόνη ενέργειας του Υβριδικού Συστήματος

Το νέο Suzuki ACROSS εξοπλίζεται με το νέο κινητήρα χωρητικότητας 2.487 κυβικών εκατοστών με σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου έμμεσου και άμεσου ψεκασμού, ο οποίος αποδίδει 185 ίππους  στις 6.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 227 Νm στις 3.600 σ.α.λ. Διαθέτει παράλληλα 2 ηλεκτροκινητήρες εμπρός και πίσω, οι οποίοι αποδίδουν 182 ίππους με ροπή 270 Nm και 54 ίππους με ροπή 121 Nm αντίστοιχα.

Η συνδυαστική απόδοση ανέρχεται στους 306 hp στις 6.000 σ.α.λ. με τη μέγιστη  ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 χλμ/ώρα και η επιτάχυνση από 0-100 χλμ/ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 6 δευτερόλεπτα.Ο βενζινοκινητήρας 2,5 λίτρων φορτίζει την μπαταρία και ενισχύει την ισχύ του αυτοκινήτου στις υψηλές ταχύτητες. Η μετάδοση στο ACROSS πραγματοποιείται με το αυτόματο κιβώτιο e-CVT.Με εκπομπές CO2 μόλις 22 γραμ./χλμ. και μέση σταθμισμένη κατανάλωση 1 λίτρο/100χλμ, το SUZUKI ACROSS είναι ένα απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο με παράλληλα υψηλές επιδόσεις.

Στη λειτουργία EV το όχημα οδηγείται εξ ολοκλήρου από τον ηλεκτροκινητήρα ακόμα και όταν επιταχύνεται πλήρως. Αυτή η προεπιλεγμένη λειτουργία θα ενεργοποιηθεί επίσης αυτόματα όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως.
Το SUZUKI ACROSS με πλήρως φορτισμένη μπαταρία μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά έως και 75 χιλιόμετρα και να αναπτύξει ταχύτητα 135 χλμ/ώρα. Η αυτονομία των 75 χιλιομέτρων είναι μια από τις μεγαλύτερες αυτονομίες αυτοκινήτων της κατηγορίας του ACROSS.

Ιδανική λειτουργία για φόρτιση της μπαταρίας πριν την είσοδο σε περιοχή όπου απαγορεύεται η κίνηση στα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. 
Η μπαταρία υψηλής τάσης του ACROSS μπορεί να φορτιστεί μέσω οικιακού AC ή κοινόχρηστου φορτιστή AC.
Η φόρτιση από οικιακό φορτιστή ονομάζεται φόρτιση Mode 2 και απαιτεί καλώδιο φόρτισης με ενσωματωμένο Charging Circuit Interuptor Device (CCID). Το CCID πραγματοποιεί έλεγχο διαρροής κατά τη φόρτιση η οποία φτάνει τα 10Α, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτούνται περίπου 7,5 ώρες για πλήρη φόρτιση.
Η φόρτιση του ACROSS σε κοινόχρηστο σημείο φόρτισης ονομάζεται φόρτιση Mode 3 και απαιτεί καλώδιο φόρτισης τύπου 2, με κάθε άκρο ένα βύσμα Mennekes. Η φόρτιση της λειτουργίας 3 σε κοινόχρηστο σημείο φόρτισης μπορεί να φτάσει τα 16Α, μειώνοντας το χρόνο φόρτισης σε περίπου 5 ώρες.

Όπως έχει προαναφερθεί το SUZUKI ACROSS παράγεται σε ένα επίπεδο εξοπλισμού, την έκδοση GLX. Διαθέτει τεχνολογία Plug-In Hybrid, τετρακίνηση E-Four και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο e-CVT με paddles (ή χειριστήρια) στο τιμόνι.

Αναλυτικότερα το  Suzuki ACROSS περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας. Υπάρχει  σύστημα αυτόματης πέδησης (Pre-Collision System, PCS), σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας (Road Sign Assist, RSA),
Adaptive Cruise Control - Dynamic Radar Cruise Control, σύστημα αποφυγής ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Trace Assist, LTA), αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων (Automatic High Beam, AHB),σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου (Blind spot monitor, BSM), σύστημα υποβοήθησης οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας (Rear Crossing Traffic Alert, RCTA)

Ο πελάτης απολαμβάνει ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού το οποίο περιλαμβάνει ενδεικτικά:
Ζάντες αλουμινίου 19’’, 7 αερόσακους,  συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support με 8 προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός-πίσω και θερμαινόμενο τιμόνι. Ό κατάλογος συνεχίζεται με καθίσματα με επένδυση δέρμα-ύφασμα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού 8 θέσεων, αυτόματα φώτα Bi-LED, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, έγχρωμη οθόνη LCD 7'' στον πίνακα οργάνων, οθόνη αφής 9" με Smartphone Linkage και κάμερα οπισθοπορείας, Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός με λειτουργία S-FLOW.Η ανώτατη λιανική τιμή του Suzuki ACROSS ανέρχεται στις 56.280 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top