Η Ford Mustang Mach 1 με τις αγωνιστικές επιδόσεις στην Ευρώπη

Μιλάμε για 460 ίππους και 10άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 

Ford Mustang Mach 1 Ευρώπη

Αναβαθμίζοντας τις καυτές επιδόσεις του δημοφιλέστερου σπορ αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο με έναν ειδικά ρυθμισμένο V8 κινητήρα 5.0 λίτρων που αποδίδει 460 ίππους1 και μοναδικά χαρακτηριστικά στο σύστημα μετάδοσης, η Mustang Mach 1 προσφέρει επίσης μοναδικά αεροδυναμικά χαρακτηριστικά και νέα συστήματα ψύξης που αυξάνουν τόσο την ευελιξία όσο και τη σταθερότητα σε απόδοση στην πίστα.


Η Mustang Mach 1 έχει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,4 δευτ. και προσφέρει αυξημένη κάθετη πίεση κατά 22% σε σύγκριση με την Mustang GT εξασφαλίζοντας έτσι βελτιωμένο κράτημα στις στροφές και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Λανσάροντας το εμβληματικό όνομα Mach 1 για πρώτη φορά στη Γηραιά Ήπειρο, το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής της Ford προσφέρει στους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων στυλ, εξοπλισμό και προδιαγραφές που προέρχονται από τους αγώνες.


«Υπάρχει λόγος που η Mustang είναι το δημοφιλέστερο σπορ αυτοκίνητο στον κόσμο, αλλά η Mach 1 θα εκτοξεύσει την Mustang σε άλλο επίπεδο στις καρδιές των φίλων των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού» δήλωσε ο Matthias Tonn, chief programme engineer της Mustang Mach 1 για τη Ευρώπη. «Στο δρόμο ή στην πίστα, είναι η πιο ικανή Mustang που έχει φτάσει ποτέ στην Ευρώπη και φέρει επάξιο το θρυλικό οικόσημο της Mach 1.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top