Το BMW Group Hellas στηρίζει την αθλήτρια στίβου Ραφαέλα Σπανουδάκη

Στην προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο

BMW Group Hellas Ραφαέλα Σπανουδάκη Ολυμπιακοί Αγώνες 2021

Για πάνω από 100 χρόνια, η μάρκα BMW είναι συνώνυμη με τη γνήσια οδηγική απόλαυση, τον σπορ χαρακτήρα και τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρουν τα μοντέλα της. Υψηλές επιδόσεις που επιφέρουν πολυπόθητες διακρίσεις και επιτυχίες, τόσο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στις αγωνιστικές πίστες, όσο και σε άλλες μορφές αθλητισμού όπως είναι οι αγώνες στίβου.

Στο πλαίσιο αυτό και θέλοντας να υποστηρίξει τις φιλόδοξες προσπάθειες Ελλήνων αθλητών, το BMW Group Hellas στέκεται ‘στο πλευρό’ της αθλήτριας στίβου, Ραφαέλας Σπανουδάκη, που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο με την Εθνική ομάδα στίβου.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει συνδέσει το όνομά της με πολυάριθμες επιτυχίες και διακρίσεις σε Πανελλήνιους, Μεσογειακούς και Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου των 60, 100, και 200 μέτρων αντίστοιχα.  Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νεαρής αθλήτριας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κύριος Andreas Sieben, και η Διευθύντρια Πωλήσεων του BMW Group Hellas, κυρία Βιβή Μπασκάκη, της παραχώρησαν μία δυναμική BMW Χ2 προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της.

Στη συνέχεια ο κ. Sieben δήλωσε: «Η ισχυρή νοοτροπία ταλαντούχων Ελλήνων αθλητών στην επιδίωξη των ονείρων τους συνάδει με τις αξίες και την εταιρική φιλοσοφία του BMW Group. Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να παραδώσουμε μια σπορ BMW X2 στην αθλήτρια, Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία έχει κερδίσει πολλά μετάλλια σε τοπικούς και διεθνείς αγώνες στίβου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και ελπίζουμε ότι η σπορτίφ BMW X2 θα τη συντροφεύσει στο ταξίδι προς την επιτυχία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top