Η τιμή του Kymco People One 125i CBS σε...ξαφνιάζει

Δείτε τον εξοπλισμό του 

Kymco People One 125i CBS τιμή

Η ιστορία του People ξεκίνησε το 1998, όταν η Kymco παρουσίασε την 1η γενιά του μοντέλου. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 200.000 scooter με το λογότυπο People έχουν πουληθεί στην Ευρώπη! Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλους τροχούς, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ασφάλεια, την άνεση, την οικονομία και την αξιοπιστία.

Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός καυσίμου είναι τεχνολογίας DIS (Drop Injection System), επιτρέποντας τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης. Ο τετράχρονος κινητήρας των 125cc αποδίδει 9,6 ίππους και χρειάζεται μόλις ένα λίτρο καυσίμου για να καλύψει απόσταση 45 χιλιομέτρων. Κάτι που σημαίνει πως με το 6λιτρο ρεζερβουάρ προσφέρει αυτονομία που κάλλιστα μπορεί να ξεπεράσει τα 250 χιλιόμετρα!  

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEOPLE ONE 125i CBS 
Δύο δισκόφρενα με συνδυασμένη λειτουργία 
Κεντρικό & πλαϊνό σταντ 
Επίπεδο πάτωμα 
Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη 
Σχάρα 
Αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα 
Ζάντες αλουμινίου 
Πλήρης πίνακας οργάνων 
Άγκιστρο αποσκευών 
Δείκτης βενζίνης 
Σινιάλο στη μεγάλα σκάλα των φώτων 
Smart Lock κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία
 


Οι επιλογές χρωμάτων είναι τρείς και αφορούν σε μαύρο (Space Black), λευκό (Pearl White) και κόκκινο (Candy Red).Το People One 125i προσφέρεται τώρα με έκπτωση 250€, η οποία μάλιστα συνοδεύεται και από άτοκο διακανονισμό. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 2.095€ (από 2.345€), με την αποπληρωμή να περιλαμβάνει προκαταβολή 20% και 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις με κάρτα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top