Αύριο όλοι οι προβολείς στο SKODA ENYAQ iV 

Πως μπορείτε να το δείτε απευθείας

SKODA ENYAQ iV παρουσίαση

Η Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου είναι μία πολύ σημαντική μέρα για τη SKODA. Στις 20.00 ώρα Ελλάδας αποκαλύπτεται σε παγκόσμια πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο ENYAQ iV, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της SKODA, το πρώτο μοντέλο της μάρκας που βασίζεται στην ΜΕΒ, την πλατφόρμα του Volkswagen Group αποκλειστικά για την ηλεκτροκίνηση και πρώτο σημαντικό βήμα της SKODA στη νέα εποχή της ηλεκτρικής κινητικότητας. Πρόκειται για μία παγκόσμια πρεμιέρα με μοναδικό χαρακτήρα καινοτομίας, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο μοντέλο. 


Οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα virtual event στο οποίο θα μπορούν οι ίδιοι να επεμβαίνουν στη ροή του περιεχομένου, να επιλέγουν τι θα δουν και σε ποια χρονική στιγμή ελέγχοντας τις κάμερες πανοραμικής λήψης 360 μοιρών, με μία κορυφαία αίσθηση συμμετοχής σαν να βρίσκονταν πραγματικά μέσα στο χώρο της εκδήλωσης, στην Πράγα.

Ένα μοναδικής πρωτοπορίας εικονικό περίπτερο θα είναι στη διάθεση των φίλων του αυτοκινήτου και της SKODA απ’ όλο τον κόσμο, να περιηγηθούν όπως αυτοί προτιμούν και να απολαύσουν σπουδαίο οπτικοακουστικό υλικό πριν και μετά την αποκάλυψη του νέου μοντέλου. Πλήθος συνεντεύξεων με τους ειδικούς της SKODA που συμμετείχαν στη δημιουργία του ENYAQ iV και πολύ ενδιαφέροντα videos από την εντυπωσιακή ιστορία 125 –χρόνων της SKODA, θα είναι επίσης διαθέσιμα.  


Η ζωντανή σύνδεση με το χώρο της εκδήλωσης ξεκινά στις 19.40 ώρα Ελλάδας την Τρίτη το απόγευμα, με τους virtual επισκέπτες να κάνουν μία τυπική εγγραφή και στη συνέχεια να απολαμβάνουν όλα τα εκθέματα και τα videos που θα είναι διαθέσιμα. Η εμπειρία αναμένεται να είναι μοναδική, καθώς ο επισκέπτης θα περιηγείται στο χώρο όπως εκείνος επιθυμεί, απολαμβάνοντας τα εκθέματα όπως ακριβώς και κάποιος που θα είχε φυσική παρουσία στο χώρο. Ένα λεπτό πριν τις 20.00 θα υπάρξει μία υπενθύμιση ότι σε 60 δευτερόλεπτα θα ξεκινήσει το live streaming της αποκάλυψης του νέου μοντέλου.  


Η εμπειρία της παγκόσμιας πρεμιέρας του SKODA ENYAQ iV θα είναι διαθέσιμη τόσο στο επίσημο σύνδεσμο της SKODA AUTO στο https://skoda-virtual-event.com όσο και στη σελίδα Facebook SKODA Greece. Η σύνδεση για να μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στο περίπτερο θα παραμείνει live έως και δύο ώρες μετά τη λήξη της εκδήλωσης.  
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top