Πού μπορείτε να οδηγήσετε τη νέα BMW Σειρά 1 

Ξεκίνησε το λανσάρισμα της 

Νέα BMW Σειρά 1 Ελλάδα

Από την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 1 στην ελληνική αγορά, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και για test drive στο δίκτυο επίσημων εμπόρων BMW.

To BMW Vision M NEXT με τα 600 άλογα δείχνει το μέλλον

Με φρέσκια αισθητική προσέγγιση, συναρπαστικό δυναμισμό και πολυάριθμες γοητευτικές λεπτομέρειες, η καμπάνια για το παγκόσμιο λανσάρισμα του πολυτελούς μοντέλου της compact κατηγορίας αντανακλά την προσωπικότητα της νέας BMW Σειράς 1.

Τα περίτεχνα δουλεμένα βίντεο παρουσιάζουν τη νέα BMW Σειρά 1 ως το πιο συναρπαστικό όχημα της κατηγορίας του, έτοιμο να μυήσει το κοινό στον κόσμο της διάσημης οδηγικής απόλαυσης της μάρκας. Το σπορ 5-θυρο μοντέλο παρουσιάζεται με διασκεδαστικό τρόπο και χρήση μοντέρνων στοιχείων και ζωηρών χρωμάτων, μέσα από γρήγορες πανοραμικές λήψεις και επεξεργασίες σε γρήγορη κίνηση, ενώ δεν λείπει και το κωμικό στοιχείο. Συμπρωταγωνιστής της νέας BMW Σειράς 1 είναι ένας κόκορας που εκτελεί θεαματικά κόλπα πάνω σε ένα skateboard. Η νέα BMW Σειρά 1 παρουσιάζεται αποκλειστικά με το όνομα του μοντέλου “ΤΗΕ 1”.


Με μοντέρνα σχεδίαση, τεχνολογία ανάρτησης που παρέχει μέγιστη ευελιξία και πρωτοποριακά συστήματα συνδεσιμότητας, όπως ο έξυπνος, ψηφιακός βοηθός BMW Intelligent Personal Assistant, η νέα BMW Σειρά 1 προσφέρει μία προηγμένη μορφή οδηγικής απόλαυσης που απευθύνεται ιδιαιτέρως σε ένα νεανικό κοινό. Το ίδιο πνεύμα διέπει και την καμπάνια. 

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top