Δείτε γιατί το  Hyundai Tucson είναι το πιο φιλικό προς την οικογένεια

Επικράτησε ανάμεσα σε 16 ανταγωνιστές διεθνούς φήμης

Hyundai Tuscon Φιλικό Μοντέλο Οικογένεια Βραβείο

Με περισσότερες από 11.000 νέες ταξινομήσεις κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2019, το συμπαγές SUV Tucson είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Hyundai στη Γερμανία. Μόνο τον Μάιο του 2019, περίπου 2.600 αγοραστές επέλεξαν το Hyundai Tucson (42,8% περισσότεροι από ό, τι τον Μάιο του 2018. Η Hyundai προσφέρει το Tucson με δύο αποδοτικούς βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες CRDi με πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία 48V, η οποία μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και 12%. Ανάλογα με τον κινητήρα, διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, κιβώτιο ταχυτήτων DCT 7 σχέσεων και αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο.

Οι οικογένειες αγαπούν το Hyundai Tucson : οι αναγνώστες της Γερμανικής «Bild am Sonntag» ανέδειξαν το compact SUV ως το «πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής για το 2019». Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα της Γερμανίας απονέμει στο Tucson το βραβείο του πιο φιλικού οικογενειακού οχήματος. Φέτος, το Hyundai Tucson επικράτησε ανάμεσα σε 16 διεθνούς φήμης ανταγωνιστές.

Στην αναζήτησή της για το «Αυτοκίνητο Εισαγωγής του 2019», η συντακτική ομάδα του αυτοκινητιστικού τμήματος του Bild Group πρότεινε 17 οχήματα από τα οποία οι αναγνώστες της Bild am Sonntag επέλεξαν πέντε υποψήφια για τον τελικό γύρο, τα οποία διατέθηκαν σε πέντε οικογένειες αναγνωστών, οι οποίες πραγματοποιούν εκτεταμένες δοκιμές στο Κέντρο δοκιμών DEKRA στο Lausitzring. Οι δοκιμαστές αξιολογούν τα οχήματα στην καθημερινή χρήση, την ποιότητα, την άνεση, τη σχέση τιμής / απόδοσης και την οδηγική απόλαυση.
Ο κ. Tom Drechsler, Δ/ντής Σύνταξης του αυτοκινητιστικού τμήματος του Bild Group δήλωσε: «Το Hyundai Tucson έχει πείσει τους αναγνώστες της Bild am Sonntag για τα χαρακτηριστικά άνεσης, ασφαλούς οδήγησης και συνδεσιμότητας που διαθέτει αλλά και για το ότι είναι το μόνο που προσφέρει πενταετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων. Τελικά, οι οικογένειες που πραγματοποίησαν τις δοκιμές επέλεξαν το SUV από τη Νότια Κορέα ως το πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής του 2019. Συγχαρητήρια! "

Βαγγέλης Γκούμας
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top