Δείτε τις μεγάλες προσφορές της AVIN για τα Χριστούγεννα 

Μοναδικά προνόμια και δώρα για μικρούς και μεγάλους

AVIN Κερδίζω

Αυτά τα Χριστούγεννα, η AVIN, ανταποδίδοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη των πελατών της που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης «AVIN Κερδίζω», ανταμείβει τις αγορές τους με διπλούς, τριπλούς και τετραπλούς πόντους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν εύκολα και άμεσα δωροεπιταγές αξίας 3€! Συγκεκριμένα μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2019, όλοι οι κάτοχοι της κάρτας «ΑVIN Kερδίζω» µε κάθε συναλλαγή τους σε λιπαντικά, πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και πλυσίματος αυτοκινήτου, μπορούν να συλλέγουν διπλούς, τριπλούς και τετραπλούς πόντους αντίστοιχα με χρήση της κάρτας ή της εφαρμογής «AVIN Κερδίζω». 

Έτσι, έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν πολύ πιο γρήγορα 250 πόντους και να κερδίσουν αυτόματα μία δωροεπιταγή αξίας 3€, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί ακόμα και στην αμέσως επόμενη αγορά τους στο πρατήριο.
Αναλυτικά, οι πόντοι ανάλογα με το είδος της συναλλαγής, διαμορφώνονται ως εξής έως και 10 Ιανουαρίου 2019:
•    Πετρέλαιο θέρμανσης AVIN: 1 πόντος ανά λίτρο
•    Λιπαντικά AVIN και Valvoline: 3 πόντοι ανά ευρώ
•    Πλύσιμο αυτοκινήτου: 4 πόντοι ανά ευρώ

 


Επιπρόσθετα, κάθε οδηγός που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων ΑVIN για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα AVIN, με αγορά καυσίμων από 25 ευρώ. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο θεματικά άλμπουμ, είτε για βόλτες στην πόλη, είτε για διαδρομές στην πίστα, με 12 αυτοκόλλητα πολλαπλής χρήσης. Η προσφορά ισχύει για όλα τα καύσιμα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.avinoil.gr και τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook www.facebook.com/AvinGreece. Γιατί αυτά τα Χριστούγεννα στα πρατήρια AVIΝ έχεις διπλό, τριπλό και τετραπλό κέρδος!


Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top