Δείτε όλα τα επαγγελματικά οχήματα του Σαρακάκη στην Transport Show 2018

Πρωταγωνιστής θα είναι η 5η γενιά Mitsubishi L200

Mitsubishi  L200

Δυναμική είναι η παρουσία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην 3η Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics “Transport Show 2018”, με δύο μάρκες μάρκες φορτηγών και ελαφρών επαγγελματικών, μία μάρκα λεωφορείων καθώς επίσης και μία μάρκα ελαστικών. 

 


Στο περίπτερο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. πρωταγωνιστής είναι το Volvo FH 25 Year Special Edition. Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του Volvo FH το 1993, η Volvo Trucks παρουσιάζει το Volvo FH 25 Year Special Edition. Διαθέσιμο σε εκδόσεις Volvo FH και Volvo FH 16, διαθέτει ιδιαίτερα στιλιστικά στοιχεία στο εξωτερικό και το εσωτερικό, με ανώτερα επίπεδα άνεσης και προηγμένες τεχνολογίες.  

 


Παράλληλα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το τουριστικό λεωφορείο Irizar i6s, που ξεχωρίζει για την εξωτερική δυναμική και αεροδυναμική εμφάνιση. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια και άνεση των επιβατών του, καθώς το λεωφορείο διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας προσφέροντας ταυτόχρονα μία ξεχωριστή εμπειρία σε μακρινά ταξίδια.

 

 

Tαυτόχρονα από την πλευρά της Mitsubishi Motors πρωταγωνιστής θα είναι η 5η γενιά L200, ένα μοντέλο που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία Sport Utility Truck. Το νέο L200 κατασκευάζεται στο Εργοστάσιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδων/ετησίως. To L200 5ης γενιάς χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία 12 νίκες στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου το Dakar Rally.Τέλος  στο περίπτερο της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. θα παρουσιαστούν τα ελαστικά των εταιρειών Kumho που καλύπτουν τις ανάγκες των ελαφρών φορτηγών, Van και λεωφορείων.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top