Οι ειδικές εκδόσεις της BMW X5 και X6

Έρχονται τον Δεκέμβριο

Οι ειδικές εκδόσεις της  BMW X5  και X6

Οι BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition διεγείρουν τη φαντασία με στοιχεία εξοπλισμού κορυφαίας κλάσης.  ΕΗ BMW X5 Special Edition συνδυάζει το πακέτο M Sport με δερμάτινη ταπετσαρία Dakota, συμπεριλαμβανομένων θερμαινόμενων καθισμάτων για οδηγό και συνοδηγό. Ο συνδυασμός Alcantara/δερμάτινης ταπετσαρίας σε Anthracite/Black και με το σήμα M στο δερμάτινο κάθισμα διατίθεται εναλλακτικά χωρίς επιπλέον κόστος. Προαιρετικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν δερμάτινη ταπετσαρία Merino της συλλογής BMW Individual σε πέντε αποχρώσεις.

Επιπλέον, η BMW X5 Special Edition διατίθεται με θερμοανακλαστικά κρύσταλλα και οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών - Multifunctional Instrument Display (μη διαθέσιμη για την BMW X5 xDrive40e iPerformance). Όλες οι εκδόσεις της BMW X5 διατίθενται σε μορφή Special Edition, με εξαίρεση την BMW X5 M50d.

Η εξωτερική μεταλλική απόχρωση Long Beach Blue και οι διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε Carbon Fibre είναι αποκλειστικά στοιχεία του πακέτου M Sport Edition για την BMW X6. Εναλλακτικά, διατίθενται αποχρώσεις Carbon Black και Mineral White. Η M Sport Edition διαθέτει επίσης τον εξοπλισμό του πακέτου M Sport και ζάντες αλουμινίου Μ 20 ιντσών (επίσης αποκλειστικές) σε σχέδιο διπλών ακτίνων και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω. Ζάντες αλουμινίου Μ 21 ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω προσφέρονται κατόπιν παραγγελίας για την ειδική έκδοση. Όλες οι εκδόσεις κινητήρων του Sports Activity Coupe διατίθενται σε M Sport Edition, με εξαίρεση το μοντέλο BMW X6 M50d.

Τα Sports Activity Vehicle (SAV) και Sports Activity Coupe (SAC) ετοιμάζονται τώρα να υποδεχτούν δύο ελκυστικές ειδικές εκδόσεις που αναδεικνύουν τρομερά τον αποκλειστικό και σπορ χαρακτήρα τους. Οι δύο ειδικές εκδόσεις θα διατίθενται από το Δεκέμβριο του 2017.

Βααγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top