Δείτε το νέο Ford Focus RS Option Pack Edition

Σας… απογειώνει με τα 350 άλογα

Δείτε το νέο Ford Focus RS Option Pack Edition

Η Ford ανακοίνωσε  μία νέα αποκλειστική έκδοση Option Pack Edition για το πολυβραβευμένο Focus RS που θα προφέρει ακόμα καλύτερο κράτημα και συγκίνηση στους λάτρεις της σπορ οδήγησης, χρησιμοποιώντας ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD). Το Focus RS Option Pack EcoBoost με τους 350 ίππους. προσφέρει επιλέξιμα Προφίλ Οδήγησης (Drive Modes) που περιλαμβάνουν το πρώτο στη βιομηχανία Drift Mode για ελεγχόμενες υπερστροφή ισχύος (ντριφτάρισμα) σε συνθήκες πίστας, το Launch Control για απόλυτες επιδόσεις κατά την εκκίνηση από στάση και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,7 δευτερόλεπτα.

Το Focus RS Option Pack Edition λανσάρει ένα μοναδικό στυλ διαθέτοντας εξωτερικό χρώμα Nitrous Blue, εντυπωσιακές μαύρες εξωτερικές λεπτομέρειες και μία δίχρωμη επένδυση καθισμάτων. Το τολμηρό και δυναμικό στυλ του Focus RS Option Pack Edition ντύνει το εξωτερικό αμάξωμα σε χρώμα Nitrous Blue με μοναδικές λεπτομέρειες, όπως οροφή και καλύμματα καθρεπτών σε μαύρο ματ χρώμα (matte black). Η πίσω αεροτομή οροφής βάφεται επίσης σε matte black, ενώ μπλε λογότυπα RS κοσμούν τις πλαϊνές κάθετες πτέρυγες.

Το Focus RS Option Pack Edition είναι η τελευταία πρόταση της Ford Performance, που παρουσίασε την πιο σύγχρονη γκάμα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017. Η γκάμα της Ford Performance στην Ευρώπη περιλαμβάνει τα νέα Fiesta ST, Focus ST, Focus RS και το υπερ-υψηλών επιδόσεων Ford GT.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top