Euroleague: Επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

Πλέον όλοι οι τραυματίες είναι εκτός νοσοκομείου

12 οι τραυματίες, ένας χαροπαλεύει, δύο σε σοβαρή κατάσταση/ Βίντεο OPEN

Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν σε δύο σημεία στο Βερολίνο αργά το βράδυ του Σαββάτου (25/5), όπου οι δύο ελληνικές ομάδες αγωνίζονται στο Final Four της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός κυπελλούχος Ελλάδας με… buzzer beater του Βαγιαννίδη

Πλέον όλοι οι τραυματίες είναι εκτός νοσοκομείου.Καλά στην υγεια του είναι και το άτομο που νωρίτερα ακουγόταν πως έχει τραυματιστεί σοβαρα.

 Η γερμανική αστυνομία προέβη και σε συλλήψεις. Όλοι οι προσαχθέντες ήταν Έλληνες.

Βάσει της ενημέρωσης από την Αστυνομία της γερμανικής πρωτεύουσας, χρειάστηκε να αναπτύξει μεγάλο αριθμό δυνάμεων (πάνω από 40 αστυνομικοί και πυροσβέστες) για την καταστολή των ταραξιών.

 

Η μία συμπλοκή ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων ξέσπασε κοντά σε σταθμό του μετρό της γερμανικής πρωτεύουσας, ενώ μία ακόμη σημειώθηκε κοντά σε ξενοδοχείο.

 

 

89 συλλήψεις μετά από τα επεισόδια - Μαχαίρια και γκλοπ κατασχέθηκαν την Παρασκευή

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στη συνοικία Prenzlauer Allee, συνελήφθησαν 89 άτομα, δήλωσε η εκπρόσωπός της. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου έγραψε στο Twitter ότι ένα άτομο τραυματίστηκε βαριά στη μαζική συμπλοκή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλα δύο άτομα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Ακόμα, εννέα άτομα νοσηλεύτηκαν για ελαφρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο, ο πιο σοβαρά τραυματισμένος έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του ενώ άλλα πέντε άτομα πήραν εξιτήριο.

Ο Παναθηναϊκός, με νίκη επί της Φενερμπαχτσέ στον ημιτελικό, προκρίθηκε στον τελικό, όπου την Κυριακή (2/5, 21:00) θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Κυριακή (26/5, 18:00) αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ με στόχο να τερματίσει στην 3η θέση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top